Uusimmat

Destroyer-traileri: Nicole Kidmanin uusi elokuva on melkoinen yllätys

18.10.2018 13:40 Muropaketin toimitus

Nicole Kidman on maskeerattu melkein tunnistamattomaksi Destroyer-toimintadraamassa.

Annapurna Pictures on julkaissut ensimmäisen trailerin ja julisteen Destroyer-elokuvasta, jonka pääosassa nähtävä Nicole Kidman on kerännyt kehuja näyttelijänsuorituksestaan. Elokuva sai maailmanensi-iltansa syyskuussa Toronton kansainvälisillä elokuvajuhlilla.

Kidman esittää Destroyerissa Erin Bell -nimistä etsivää, joka oli nuorena poliisina peitetehtävissä rikollisjengissä traagisin seurauksin.

Emmy-palkinnon HBO:n Big Little Lies -sarjasta voittaneen Kidmanin lisäksi elokuvassa nähdään Bradley Whitford (Get Out), Tatiana Maslany (Orphan Black), Sebastian Stan (Avengers: Infinity War), Toby Kebbell (War for the Planet of the Apes), Scoot McNairy (Halt and Catch Fire) ja Beau Knapp (The Nice Guys).

Destroyerin ohjaajana toimii muun muassa Jennifer’s Body -elokuvasta ja useista tv-sarjoista tuttu Karyn Kusama, ja käsikirjoitus on Phil Hayn ja Matt Manfredin käsialaa.

Destroyer saa maanlaajuisen ensi-iltansa Yhdysvalloissa tammikuussa. Elokuvan saapumisesta Suomen valkokankaille ei ole vielä tietoa.