Dexter-tähti Michael C. Hall toivoo, että hittisarjan paluu korjaa alkuperäisen sarjan epätyydyttävän päätöksen

05.01.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Dexter-sarjan uusien jaksojen kuvausten on määrä alkaa tässä kuussa.

Miamin poliisivoimissa työskentelevästä sarjamurhaajasta kertova Dexter palaa uusien jaksojen voimalla tämän vuoden aikana. Vuosina 2006-2013 julkaistu sarja päättyi monen Dexter-fanin mielestä varsin epätyydyttävällä tavalla, mutta nyt pääosaa esittävä Michael C. Hall kertoo tuoreessa haastattelussa (Comic Bookin kautta) toivovansa uusien jaksojen oikaisevan tämän vääryyden.

“Keskustelua on käyty pitkään ja erilaisia vaihtoehtoja on ilmaantunut vuosien varrella. Tämän tarinan tapauksessa minusta tuntuu, että se kannattaa kertoa. Siinä on jotain sellaista, mitä aiemmissa ehdotuksissa ei ole ollut, ja lisäksi minusta tuntuu että aikaa on nyt kulunut niin paljon, että aiheesta on tullut kiinnostavampi kuin mitä se oli aiemmin”, Hall selittää.

“Ja jos ollaan rehellisiä: ihmisten mielestä sarjan lopetus oli epätyydyttävä, ja meillä on aina ollut toive, että vastaamme tulisi tarina, joka kannattaisi kertoa. Kuulun itse siihen joukkoon, joka mietti, että mitä ihmettä sille kaverille tapahtui. Joten minusta on jännittävää astua rooliin takaisin. En ole koskaan aiemmin esittänyt mitään hahmoa uudestaan näin monen vuoden jälkeen”, Hall jatkaa.

Dexterin ”yhdeksäs kausi” julkaistaan näillä näkymin ensi syksynä.

Muropaketin uusimmat