Uusimmat

Dinosaurukset puhuvat Pixarin uuden elokuvan trailerissa

22.09.2015 08:50 Tatu Junni

Hädin tuskin olemme ehtineet kuivata silmiämme loistavan Insiden Outin jälkeen, kun Pixar jo tykittää uutta elokuvaa teattereihin.

The Good Dinosaurin eli Kunnon dinosauruksen ensimmäinen traileri nähtiin elokuvateattereissa jo Inside Outin edellä, mutta nyt animaatioseikkailusta on julkaistu uutta materiaalia esittelevä video. Tällä kertaa elokuvan hahmot pääsevät ääneenkin.

Ja nuo äänet kuuluvat seuraaville näyttelijöille: Raymond Ochoa, Sam Elliott, Jeffrey Wright, Frances McDormand, Steve Zahn, AJ Buckley, Anna Paquin, Marcus Scribner ja Jack Bright.

Marraskuussa Yhdysvaltain ensi-iltansa saavan The Good Dinosaurin on ohjannut Peter Sohn. Elokuva on kyllä saapumassa Suomeenkin, mutta sen tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat