UUSIMMAT

Disney ei perunut Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunnin potkuja – Dave Bautista aukoi studiolle päätä Twitterissä hyvin suoraan

20.08.2018 12:20 | Muropaketin toimitus

Tällä menolla näyttää siltä, ettei Dave Bautista esiinny enää Draxin roolissa Guardians of the Galaxy Vol. 3:ssa.

Viime viikolla selvisi, ettei Disney aio muuttaa mieltään ohjaaja James Gunnin suhteen, sillä hän ei ohjaa Guardians of the Galaxy Vol. 3:a.

James Gunn sai potkut Disneyltä ja Marvelilta heinäkuussa, kun hänen vanhat Twitter-päivityksenä nousivat julkisuuteen. Gunn pahoitteli rasistista ja muutenkin sopimatonta huumoria sisältäviä twiittejään julkisesti jo ennen ensimmäistä Guardians of the Galaxy -elokuvaa, mutta se ei riittänyt Disneylle.

Kahdessa edellisessä elokuvassa Draxia näytellyt Dave Bautista uhkasi lähteä elokuvasarjasta, mikäli Gunnia ei palauteta ohjaajan paikalle. Hän ehti jo hieman rauhoittua, mutta tuoreessa twiitissään hän aukoo Disney-studiolle päätään hyvin suoraan. Tällä menolla vaikuttaa siltä, että Bautistaa ei Guardians of the Galaxyn kolmososassa nähdä, kuka sen ikinä ohjaakaan.

Batistan twiitin ”Making America great again!” -kohta viittaa siihen, että presidentti Donald Trumpin kannattajat kaivoivat ohjaaja Gunnin vanhat twiitit esille hänen kritisoituaan Trumpia julkisesti.

Muropaketin uusimmat