Disney esitteli kilpailijansa Netflixille: Disney+ tarjoaa kaikki Star Warsit, uusia Marvel-sarjoja, satoja jaksoja Simpsoneita…

12.04.2019 08:59 | Muropaketin toimitus

Disneyn oma suoratoistopalvelu aloittaa toimintansa marraskuussa.

Disney on paljastanut Comignsoonin mukaan mitä kaikkea mediajätin uusi Disney Plus -suoratoistopalvelu tarjoaa. Sisällön määrä on melkoinen ja luvassa on sarjoja, elokuvia, klassikoita ja alkuperäistuotantoja.

Disney Plus aloittaa toimintasa Yhdysvalloissa 12. marraskuuta. Sen kuukausitilaushinta on vain 6,99 dollaria ja vuositilaus kustantaa vielä vähemmän per kuukausi 69,99 dollarin kertamaksullaan.

Heti palvelun avautuessa tarjolla on 7500 jaksoa, 25 alkuperäissarjaa, 400 leffaa Disneyn holvista ja 100 tuoretta, juuri teattereissa nähtyä elokuvaa.

Pixar-elokuvat ja -lyhytelokuvat löytyvät tietysti palvelusta. Marvel-faneille on tarjolla avauspäivänä Captain Marvelin lisäksi kaikki aiemmat supersankariseikailut. Uusia sarjoja ovat muun muassa Elizabeth Olsenin ja Paul Bettanyn tähdittämä WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier ja Loki, jossa Tom Hiddleston palaa rooliin.

Star Wars -faneille lupaillaan kaikkia Star Wars -leffoja ensimmäisen vuoden aikana. Uusia sarjoja ovat vielä nimeä vailla oleva Cassion Andorin seikkailu, joissa rooliin palaa Diego Luna. Myös Alan Tudyk palaa K-2SO-droidiksi. Toinen Star Wars -sarja on jo aiemmin varmistettu Jon Favreaun The Mandalorian.

National Geographic sisältöä saadaan katsottavaksi 250 tunnin verran. Disney Plus on myös kaikkien Simpsons-jaksojen uusi koti.

Muropaketin uusimmat