Uusimmat

Disney+ julkaisi mainion videokoosteen Hawkeye-sarjan pilalle menneistä kohtauksista

29.12.2021 09:14 Muropaketin toimitus

Hawkeye-sarjan kaikki kuusi jaksoa ovat nyt katsottavissa.

Jeremy Rennerin ja Hailee Steinfeldin tähdittämän Marvel-sarja Hawkeyen kuudes ja samalla viimeinen jakso julkaistiin Disney+:ssa tasan viikko sitten. Finaalijakso tarjosi muun muassa nettiin ennen aikojaan vuotaneen yllätyksen, jota emme kuitenkaan spoilaa tässä. Kaikki tuskin ovat vielä ehtineet katsoa koko sarjaa.

Nyt Disney+ on julkaissut Hawkeyesta videokoosteen, joka sisältää pieleen menneitä kohtauksia. Se löytyy sekä alempana olevasta Twitter-päivityksestä että parempilaatuisena Disney+:sta. Myös tämä pätkä sisältää luonnollisesti spoilereita.

Feikki-sitcomin muotoon leikattu kooste näyttää myös jotain todella erikoista, eli useampaan kertaan nauravan ja hymyilevän Jeremy Rennerin.

Muropaketti sai tuttuun Disney+-tyyliin sarjasta katsottavaksi ennakkoon vain kaksi jaksoa. Vain parin episodin perusteella kunnon arvion rustaaminen oli mahdotonta, mutta mielestämme sarja paransi menoaan loppua kohden.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Arvostelussa todettiin muun muassa seuraavaa:

”Kritiikistä huolimatta Hawkeyen ensimmäinen jakso on Marvelin Disney+-sarjojen piloteista paras. Se tempaisee täyteen ahdettunakin väkisin mukaansa. Viihdepläyjäyksen kohderyhmä ei ole vain kaiken katsovat Marvel-fanit.

Ensimmäiset jaksot on tehty niin, että elokuvien ja niiden tapahtumien suhteen suht ummikkokin saanee sarjasta jotain irti. Intohimoisille faneille sarjaan on jemmattu jopa normaalia enemmän bongattavaa easter eggs -pikkujuttujen muodossa.”

Arvostelu | Hawkeye tuo mieleen Marvelin Netflix-sarjat, mutta paljon hyvääkin ”koko perheen Die Hardissa” on

Hawkeyen jälkeen Disney+:ssa julkaistaan Marvel-sarjat Moon Knight, Ms. Marvel, She-Hulk, Secret Invasion, Echo, Armor Wars ja Iron Heart, mutta niiden julkaisupäivistä ei ole vielä tiedotettu.