Disney On Ice palaa Helsinkiin tammikuussa

14.09.2009 10:45 | Muropaketin toimitus

Disney On Ice –  Mikin ja Minnin ihmeellinen matka vie yleisön hauskalle reissulle neljään jännittävän kohteeseen Disneyn suosikkihahmojen kanssa. Matkaoppaat Mikki ja Minni kuljettavat vieraansa Disneyn Pienen merenneidon, Leijonakuninkaan, Lilo & Stichin ja Peter Panin kiehtoviin maailmoihin.

Liput kahdeksaan näytökseen tulevat myyntiin Lippupalvelussa maanantaina 21. syyskuuta.

Tammikuun lopulla Hartwall Areenan täyttävät musiikki ja taianomainen tunnelma Arielin ja Ericin vedenalaisessa kuningaskunnassa, Simban ja Nalan viidakossa, Lilon ja Stichin Hawaijilla sekä Peter Panin ja Helinä-keijun hauskassa Lontoossa ja Mikä-mikä-maassa. Lapsille, vanhemmille ja isovanhemmillekin tutut suosikkitarinat heräävät henkiin loisteliailla lavasteilla ja taitavilla jäätanssijoilla. Mikin ja Minnin johtama seikkailu on täynnä jännitystä, hauskanpitoa ja rajat ylittävää ystävyyttä.

Ihastuttavien satujen huippuhetkistä kootussa jääshow’ssa nähdään kansainvälinen otos palkittuja luistelijoita, hienoja koreografioita sekä tuttua Disney-musiikkia ja rock’n’roll-klassikoita koko perheen iloksi. Mielenkiintoinen musiikki inspiroi huippukoreografi Cindy Stuartia yhdistelemään perinteistä luistelua mm. rempseään merirosvotanssiin. Mukana on myös klassisempaa luistelua, kuten Davidin ja Nanin koskettava surf-duetto sekä prinssi-Ericin ja Arielin lempeä pas de deux. Luistelijoiden näyttävät esiintymisasut ovat kehutun Arthur Boccian käsialaa.

Yksi produktion suurimmista haasteista oli luoda oikeat puitteet jokaiselle tarinalle. Suunnittelija Robert Smithin lavasteet on luotu sekä jäälle että sen päälle. Esimerkiksi Lilon hawaijilainen koti on jäällä kun taas Stichin kotiplaneetta on jään yllä luoden moniulotteisuuden tunnun. Kapteeni Koukun hurja miehistö seilaa jäällä kymmenmetrisellä merirosvolaivalla ja kuningas Tritonin hurmaavat tyttäret kulkevat musiikkitunneilleen jättiläissimpukankuorilla.

Mikin ja Minnin ihmeellinen matka on paljon muutakin kuin jännittäviä seikkailuja, upeita asuja ja taidokasta luistelua. Satujen esikuvien mukaan se on tarina siitä kuinka hyvä voittaa pahan – iloa ja huumoria unohtamatta. Jääshow on upea elämys, joka vie koko perheen yhden illan lomamatkalle Mikin ja Minnin seurassa. 

Torstai klo 18, perjantai klo 18 ja sunnuntai klo 18
Vip: aikuiset 39 euroa + mahd. toimituskulut / lapset 12v. asti 29 euroa + mahd. toimituskulut
Alakatsomot: 31 euroa + mahd. toimituskulut / 23 euroa + mahd. toimituskulut
Yläkatsomot: 28 euroa + mahd. toimituskulut / 19 euroa + mahd. toimituskulut

Lauantai klo 11, klo 14.30 ja klo 18, sunnuntai klo 11 ja klo 14.30
Vip: aikuiset 43 euroa + mahd. toimituskulut / lapset 12v. asti 33 euroa + mahd. toimituskulut
Alakatsomot: 35 euroa + mahd. toimituskulut / 27 euroa + mahd. toimituskulut
Yläkatsomot: 33 euroa + mahd. toimituskulut / 24 euroa + mahd. toimituskulut

Liput saapuvat myyntiin maanantaina 21. syyskuuta klo 9.00 Lippupalvelun myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600–10-800 (1,83 euroa/min + pvm) ja 0600–10-020 (5,99 euroa/puhelu + pvm) sekä netissä www.lippupalvelu.fi.