Disney Plussan uusi Marvel-sarja on “kuusi Marvel Studiosin elokuvaa yhdellä tuotantokaudella”

11.11.2020 19:30 | Muropaketin toimitus

WandaVision saa kunnian olla Marvel Studiosin ensimmäinen tv-sarja. Se julkaistaan Disney Plussalla myöhemmin tänä vuonna.

Marvel on tehnyt joukon tv-sarjoja aiemminkin, mutta vasta Disney Plussalla julkaistava WandaVision on ensimmäinen Avengers-elokuvat tahkonneen Marvel Studiosin sarja, joka lisäksi linkittyy alkuperäisiin elokuviin. Alun perin kunnia Marvel Studiosin ensimmäisestä sarjasta piti kuulua The Falcon and the Winter Soldier -sarjalle, mutta sen kuvaukset jäivät koronan jalkoihin ja nyt tämän kunnian saa WandaVision, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna vielä toistaiseksi vahvistamattomana ajankohtana.

Elizabeth Olsenin ja Paul Bettanyn tähdittämä WandaVision on kuusiosainen sarja, jonka Entertainment Weeklyn artikkelissa kerrotaan olevan kuin “kuusi Marvel Studiosin elokuvaa yhdellä tuotantokaudella”.

“Sarja on rakkauskirje television kulta-ajalle. Kunnioitamme sarjallamme kaikkia niitä uskomattomia sarjoja ja ihmisiä, jotka olivat olemassa ennen meitä, mutta silti yritämme valloittaa myös uusia alueita”, käsikirjoittaja Jac Schaeffer kertoo EW:n haastattelussa.

MAINOS | Disney+ nyt Suomessa! Tilaa hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi

Muropaketin uusimmat