Huhu: Disney reboottaa Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan ilman Johnny Deppiä

24.10.2018 10:16 | Muropaketin toimitus

Uuden Pirates of the Caribbean -elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Deadpool-elokuvista tutut Rhett Reese ja Paul Wernick.

Disney aikoo Deadlinen mukaan rebootata miljardeja dollareja tahkoneen Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan. Studio on heidän mukaansa jo tavannut Rhett Reesen ja Paul Wernickin ja neuvottelevat heidän kanssa käsikirjoitussopimuksesta. Reese ja Wernick ovat tietysti tuttuja miehiä muun muassa Deadpool- ja Zombieland-leffoista. He käsikirjoittivat myös tällä hetkellä kuvattavan Netflixin 6 Underground -toimintaelokuvan, jonka ohjaajana toimii Michael Bay ja pääosassa esiintyy Ryan Reynolds.

Jerry Bruckheimer jatkaa myös uuden Pirates of the Caribbean -elokuvan tuottajana, mutta uusintaversion näyttelijöistä ei ole tässä vaiheessa vielä mitään tietoa. Ilmeisesti Johnny Deppiä ei nähdä enää pääosassa.

Reboot ei ole itse lainkaan yllättävä veto, sillä elokuvasarja on tienannut käsittämättömät 4,5 miljardia dollaria, mutta parin edellisen elokuvan perusteella katsojat vaikuttivat vähän jo kyllästyneen Deppin esittämään Jack Sparrow -hahmoon.