Disney viilasi tulevan Marvel Studios -elokuvan nimeä ja vahvisti samalla ensi-illan ajankohdan – Uudelle Kingsman-leffalle kävi kurjemmin

28.08.2020 09:13 | Muropaketin toimitus

The Eternals -elokuvan ensi-ilta paljastettiin.

Walt Disney Studios on myllännyt jälleen tulevien elokuviensa julkaisuaikatauluja, jonka myötä kolmannen Kingsman-leffan ensi-ilta siirtyy melkein puolella vuodella eteenpäin.

The King’s Man -elokuvan oli tarkoitus saapua teattereihin 18. syyskuuta, mutta sen ensi-ilta onkin näillä näkymin vasta 26. helmikuuta. Matthew Vaughnin ohjaama leffa on esiosa Kingsman-elokuville. Sen pääosissa nähdään Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou ja Charles Dance.

Marvelin The Eternals -elokuvan nimeä on muokattu sen verran, että ”The” on tipahtanut pois, eli leffa on nyt pelkkä Eternals. Sen on tarkoitus saapua teattereihin 12.2.2021.

Chloé Zhaon ohjaamassa Eternals-elokuvassa esiintyvät muun muassa Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, Angelina Jolie, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan ja Kit Harrington.