Disneyltä potkut saanut Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunn antoi ensimmäisen haastattelunsa aiheesta

16.05.2019 18:03 | Muropaketin toimitus

James Gunn tekee seuraavaksi DC-elokuvan The Suicide Squad, sitten hän palaa kolmannen Guardians of the Galaxyn pariin Marvelille.

Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunn sai Disneyltä potkut viime vuonna, kun hänen vanhat pedofiliaa ja raiskauksia käsittelevät vitsinsä tulivat päivänvaloon. Disney-potkujen myötä hän sai heti töitä DC:n puolelta Suicide Squad 2:n parista ja maaliskuussa Gunn otettiin lopulta myös takaisin Marvelille.

Deadline on julkaissut haastattelun, missä Gunn ensimmäistä kertaa puhuu julkisesti potkuistaan ja niiden seurauksista. Hän vertaa paluuta Disneylle avioeroon entisestä vaimostaan, jonka kanssa hän kertoo halunneensa säilyttää hyvät välit erosta huolimatta, koska he olivat jakaneet niin paljon yhdessä.

“Halusin ajatella samoin Disneystä. En halunnut katsoa taaksepäin ja tuntea katkeruutta, harmistusta tai vihaa”, Gunn kertoo.

Potkujen jälkeen hän sai sosiaalisessa mediassa paljon lokaa niskaansa, mutta ei missään vaiheessa alkanut syyttelemään muita vaan kantoi vastuunsa sanoistaan itse: “Olen pahoillani sanomistani ja kannan täysin vastuuni. Disneyllä oli täysi oikeus antaa minulle potkut.”

Koko kattava haastattelu on luettavissa Deadlinesta.