Uusimmat

Disneyn Inner Workings on trailerin perusteella ihan pixaria

23.11.2016 12:59 Aki Lehti

Animaatioseikkailu Vaianan yhteydessä esitettävä lyhytelokuva vaikuttaa täyspitkää kiinnostavammalta.

Disneyn tuore animaatio Moana, joka Suomessa tunnetaan kuolleen pornotähden takia nimellä Vaiana saa Yhdysvaltain ensi-iltansa tänään. Sen ääninäyttelijöinä toimivat Dwayne Johnson ja Hawaijilta kotoisin oleva 14-vuotias Auli’i Cravalho. Ron Clementsin ja John Muskerin ohjaamassa elokuvassa seikkaillaan historian hämärässä Tyynellä valtamerellä ja etsitään mystistä saarta.

Itse elokuvaa kiinnostavammalta vaikuttaa sen yhteydessä esitettävä Inner Workings -lyhytelokuva, joka ainakin trailerin perusteella muistuttaa melko paljon Pixarin tuotoksia.

Suomessa Vaiana lyhäreineen tulee ensi-iltaan vasta 17. helmikuuta.

Lähde: Comingsoon

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat