Uusimmat

Nelonen esittää Disney-hitti Frozenin todella outoon aikaan

03.06.2016 11:50 Tatu Junni

Disneyn vuoden 2013 jättihitti Frozen – huurteinen seikkailu nähdään huomenna lauantaina Nelosella kello 21.00.

Esitysaika on aika omituinen, sillä moni Frozenin ensisijaisen kohderyhmän edustajasta on tuohon aikaan jo vällyjen alla. Elokuva päättyy kello 23.10.

Kuin pisteeksi i:n päälle Nelonen esittää Chris Buckin ja Jennifer Leen ohjaamasta Frozenista suomeksi dubatun version. Sen tähtiä ovat Saara Aalto, Katja Sirkiä, Axl Smith, Tuukka Leppänen, Tero Koponen ja Vesa Hämes.

Frozenin tarina lienee useimmille jo tuttu, mutta kerrataan se vielä:

”Arendelin vastakruunattu kuningatar Elsa käyttää vahingossa taikavoimiaan, jotka on pidetty salassa hänen lapsuudestaan asti. Kun valtakuntaa uhkaa ikuinen talvi, prinsessa Anna lähtee etsimään sisartaan, apunaan karski erämies Kristoff, hänen Sven-poronsa sekä hulvaton lumiukko Olaf.”

Parhaiten Frozen tunnetaan tietenkin jättihitistään Let It Go, jonka Sing-along -video on kerännyt YouTubessa lähes 800 miljoonaa katselua.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat