Disneyn parhaan Star Wars -elokuvan tähti haluaa palata rooliinsa

10.11.2020 08:32 | Muropaketin toimitus

Disneyn synkimmän Star Wars -elokuvan tähti nähdään seuraavaksi Netflixin odotetussa The Midnight Sky -tieteiselokuvassa.

Felicity Jones kertoo The Hollywood Reporterin haastattelussa joulukuussa Netflixissä ensi-iltansa saavasta George Clooneyn ohjaamasta The Midnight Sky -tieteiselokuvasta, mutta paljastaa myös olevansa halukas palaamaan Rogue One: A Star Wars Story -leffassa esittämänsä Jyn Erson rooliin.

Disneyn tekemistä Star Wars -elokuvista ehkä parhaimman lopussa hahmon kohtalo tuli harvinaisen selväksi, mutta se ei ole Jonesin mukaan este.

– Sanon edelleen, että Star Wars -universumissa reinkarnaatio on täysin mahdollista. Jyn Erson kertomus on kesken. Mielestäni olisi kiinnostavaa nähdä hänen vanhenevan ja tulevan viisaammaksi iän myötä, sekä jatkaa taisteluaan monia pahuuden voimia vastaan, Jones sanoo.

Neljä vuotta sitten Muropaketin Rogue One -arvostelussa elokuvasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Rogue One ei luota edeltäjänsä tyyliin pelkkään nostalgiaan, vaikka totta kai viittauksia aiempiin elokuviin, hahmoihin ja jopa repliikkeihin on mukana vaikka kuinka paljon. Rogue One on oma elokuvansa, tyyliltään hyvin erilainen kuin muut Star Warsit. Se on periaatteessa synkkä sota- ja kostoelokuva, jota ei ole tarkoitettu sarjan nuorimmille faneille. Nyt ei olla tutun mustavalkoisessa maailmassa, jossa on pelkkä paha Imperiumi ja hyvät kapinalliset.”

Arvostelu: Rogue One on paras Star Wars -leffa sitten Imperiumin vastaiskun