Doctor Strange oli melkein mukana WandaVisionissa – Tällainen Marvel-sarjan hyllytetty kohtaus olisi ollut

02.06.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

WandaVision julkaistiin alkuvuodesta Disney Plussalla. Benedict Cumberbatchin esittämää Doctor Strangea siinä ei huhuista huolimatta nähty.

WandaVisionin pääkirjoittaja Jac Schaeffer on paljastanut Rolling Stonen haastattelussa, millainen Doctor Strangen sisältävä kohtaus olisi ollut viime talvena julkaistussa Marvel-sarjassa.

Alun perin Strangen oli määrä tehdä cameo-rooli sarjan viimeisessä jaksossa, mutta ajatuksesta kuitenkin luovuttiin. Tarkoitus oli saattaa Benedict Cumberbatchin esittämä Strange yhteen Elizabeth Olsenin esittämän Wandan kanssa ennen Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvaa, missä heidät molemmat nähdään yhdessä.

“Kun liityin mukaan, ajatuksena oli, että sarjan päätös toimisi kuin viestikapulan siirto eteenpäin ja että Doctor Strange olisi mukana pienessä cameossa. Varhaisissa suunnitelmissa kaksikko nähtiin tavallaan ratsastamassa yhdessä auringonlaskuun, eikä se tuntunut oikein oikealta”, Schaeffer selittää.

“Halusimme käsitellä Wandan agendaa ja itsenäisyyttä tämän tarinan sisällä, joten se tuntui vähän väkinäiseltä… Minusta oli ihanaa kirjoittaa eri versioita Doctor Strangesta, eri versioita viimeisistä hetkistä. Oli todella nautinnollista kirjoittaa häntä. Meillä oli eri versioita missä Wanda lensi kaupungin rajan yli ja tapasi Doctor Strangen, sitä tyyliä”, hän jatkaa.

Vaikka Wandan ja Strangen kohtaaminen nyt jäi näkemättä, heidät nähdään yhdessä kuitenkin 25. maaliskuuta 2022 julkaistavassa, Sam Raimin ohjaamassa Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvassa.

MAINOS | Marvelia, Star Warsia ja paljon muuta – Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Muropaketin uusimmat