Dolemite is My Name -traileri: Eddie Murphy koettaa comebackia huipulle Netflixin uutuuselokuvalla

13.08.2019 08:20 | Muropaketin toimitus

Dolemite Is My Name nähdään Netflixissä myöhemmin syksyllä.

Netflix on julkaissut ensimmäisen trailerin ja julisteen Eddie Murphyn tähdittämästä Dolemite Is My Name -elämäkertaelokuvasta.

Elokuvan ohjaanana toimii Craig Brewer (Hustle & Flow) ja sen käsikirjoituksesta vastaavat Scott Alexander ja Larry Karaszewski (The People vs. O.J. Simpson). Leffa kertoo Murphyn esittämän Rudy Ray Mooren tarinan, joka oli 1970-luvulla kuuluisuuteen ponnahtanut koomikko, muusikko, näyttelijä, laulaja ja tuottaja. Hänet tunnetaan parhaiten Dolemite-hahmostaan, parittajasta joka nähtiin vuonna 1975 saman nimisessä elokuvassa ja sen kahdessa jatko-osassa.

Eddie Murphyn edellisestä hyvästä elokuvasta onkin jo aikaa, mutta Dolemite Is My Name vaikuttaa varsin lupaavalta. Elokuva saa maailmanensi-iltansa Toronton elokuvajuhlilla syyskuussa ja se nähdään Netflixissä myöhemmin syksyllä.

Murphyn lisäksi mukana ovat muun muassa Keegan-Michael Key, Mike Epps, Craig Robinson, Tituss Burgess, Da’Vine Joy Randolph, Kodi Smit-Mcphee, Snoop Dogg, Ron Cephas Jones, Barry Shabaka Henley, Tip ‘TI’ Harris, Luenell, Tasha Smith ja Wesley Snipes.

Muropaketin uusimmat