Dolph Lundgren vahvisti The Expendables 2:n ikärajan

30.03.2012 13:20 | Muropaketin toimitus

Pelko pois, fanipojat! Empire-lehden haastattelema ruotsalaistähti Dolph Lundgren on vahvistanut loppukesästä ilmestyvän The Expendables 2:n ikärajan olevan tosiaankin ”R”. Hiljattain myös Sylvester Stallone totesi samaa.

Parin vuoden takaisen The Expendables -toimintahitin jatko-osa herätti hämmennystä, kun itse Chuck Norris totesi elokuvan ikärajaksi tulevan PG-13. Samoihin aikoihin myös Sylvester Stallone vahvisti tämän ”tiedon”, mutta pyörsi hiljattain puheensa ja lupasi elokuvan olevan niinkin rankka, ettei sitä voi millekään 13-vuotiaille näyttää.

”Kuulin että ikäraja on taas R”, Dolph Lundgren totesi Empire-lehdelle ikärajan nykyisestä tilasta. ”Stallonen perusidea on tehdä siitä [elokuvasta] hyvin väkivaltainen. Sellainen hänen persoonansa on, ja jos olisin hänen asemassaan, toimisin ihan samoin”.

Lundgren totesi, että ikärajan nostaminen voi tuottaa elokuvalle melkoiset taloudelliset menetykset. Raha ei kuitenkaan ole aina se, mikä ratkaisee. ”Elokuvan tuottajat haluaisivat varmasti elokuvalle PG-13-luokituksella 50 miljoonaa dollaria lisää, ja jos kyse olisi minun rahoistani, haluaisin varmaan samaa. Mutta fanien kannalta tilanne on niin, että mitä rankempi elokuva sen parempi”.

Simon Westin ohjaama The Expendables 2 saa ensi-iltansa elokuussa. Sen pääosissa nähdään Lundgrenin ja Stallonen lisäksi Jason Statham, Jet Li, Yu Nan, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean Claude Van Damme, Bruce Willis ja Arnold Schwarzenegger.

Lähde: Empire