Uusimmat

Donald Trump sanoi olevansa ylpeä roolisuorituksestaan Yksin kotona 2:ssa – Ohjaajan mukaan ex-presidentti änki elokuvaan väkisin

10.02.2021 09:58 Muropaketin toimitus

Donald Trump osoittaa jälleen olevansa vaatimaton ja nöyrä mies.

Ohjaaja Chris Columbus kertoi viime vuoden puolella presidentti Donald Trumpin päätyneen cameorooliin vuoden 1992 Yksin kotona 2 -elokuvaan vain siksi, että hän änki mukaan väkisin kiusaajamaisella asenteella. Trumpin kohtaus kuvattiin hänen tuolloin omistamassaan The Plaza -hotellissa, johon kuvausryhmä pääsi vain sillä ehdolla, että Trump suostuttiin kirjoittamaan mukaan leffaan.

Trump itse on roolisuorituksestaan luonnollisesti ylpeä, joka tuli harvinaisen selväksi hänen SAG-AFTRA:lle, eli yhdysvaltalaiselle näyttelijöitä edustavalle ammattiliitolle lähettämästään lausunnosta, jossa hän ilmoitti eroavansa liitosta. Trump lähti lätkimään, sillä liitto oli aikeissa potkia hänet pihalle.

Trump kirjoittaa:

”Olen ylpeä työstäni elokuvissa kuten Home Alone 2, Zoolander ja Wall Street: Money Never Sleeps, sekä tv-sarjoissa The Fresh Prince of Bel-Air, Saturday Night Live ja tietysti yhdessä maailman menestyneimmistä ohjelmista, eli The Apprentice – Diili -sarjasta, ihan vain muutaman mainitakseni.”

Elokuvan fanit ovat toivoneet Trumpin poistamista leffasta kokonaan ja viime kuussa pääosanesittäjä Macaulay Culkin teki Twitterissä selväksi, että on samaa mieltä: