UUSIMMAT

Dr Professor’s Thesis of Evil on jättiläismutanttikoalakarhuja vilisevä suomalaiselokuva

10.01.2012 15:25 Muropaketin toimitus

Miten niin suomalaiset elokuvat käsittelevät aina samoja aiheita? Dr Professor’s Thesis of Evil on elokuva, jossa ei olla levottomia tai paukutella jatko- saati talvisodassa. Niiden sijaan elokuva tarjoaa supersankareita, jättiläismutanttikoalakarhuja ja kuolonsäteitä!

Dr Professor’s Thesis of Evil on vielä tämän viikon ajan katsottavissa ilmaiseksi netissä Suomen alueella, ja tulee myöhemmin tänä vuonna maksullisena ison levittäjän myötä myös kansainväliseen levitykseen mm. iTunesiin. Elokuvan vuorosanat äänitettiin Pohjois-Amerikassa ja ohjattiin Skypen välityksellä Suomessa.

Työryhmä kehitti elokuvaa varten uuden valokuvapohjaisen animaatiotekniikan, jolle annettiin nimeksi Motion Novel.
Työtapa yhdistää korkealaatuista valokuvaa, 3D-tietokonegrafiikkaa ja animaatiota visuaalisesti näyttäväksi teokseksi, jota voidaan kuvailla eräänlaiseksi liikkuvaksi sarjakuvaksi.

Thesis of Evil on tarina Dr Professorista, maailman menestyneimmästä ja suosituimmasta superpahiksesta, joka on kuitenkin menettänyt kiinnostuksen intohimoonsa ja työhönsä pahuuksien tekemiseen. Kuten usein tähdille käy, suurten yleisömassojen mukana tulevat suuret rahat ja vanavedessä ihmiset, jotka haluavat tehdä lisää rahaa muiden menestyksestä.

Dr Professorin maailmanvalloitusyritykset eivät ole ilmaisia, joten hänkin on altis rahamiesten ehdotuksille: Mutanttihirviöt kun eivät maksa itse itseään. Dr Professor huomaa jääneensä mediasirkuksen ja idolistatuksensa vangiksi eikä tietysti ole iloinen. Miten ottaa kohtalo takaisin omiin käsiinsä?

Katso elokuva Kalevan sivuilla.