UUSIMMAT

Dredd 3D:n tähti ei halua roolia uudessa Star Wars -elokuvassa Star Trekin takia

05.08.2013 09:10 | Muropaketin toimitus

Karl Urban on tuttu Dredd 3D:n kovanaamana, mutta mies on toki tuttu myös J.J. Abramsin Star Trek -elokuvien Leonard ”Bones” McCoy. Juuri siksi rooli Abramsin vuonna 2015 ilmestyvässä Star Wars: Episodi VII:ssa ei kiinnosta häntä.

IGN:n haastattelema Karl Urban paljasti, että vaikka hän fanittaa Star Warsia yli kaiken, ei hän itse halua osallistua uuden elokuvan tekemiseen. Syy on jokseenkin sama kuin Star Trek -kollega SImon Peggillä.

”Kasvoin Star Warsin parissa. Se oli Graalin maljani. Olin myös Star Trek -fani, mutta Star Wars oli SE juttu. Star Wars oli kuin… Muistan odottaneeni pari kolme vuotta Imperiumin vastaiskua ja sitten Jedin paluuta. Olen nähnyt jokaisen Star Wars -elokuvan, jopa The Clone Wars -animaation ja muut. Rakastan sitä universumia, mutta silti minulla ei ole halua olla osa sitä. En voi kuvitella Star Trekin ja Star Warsin yhdistyvän. Olen sitoutunut Star Trekiin ja aion jatkaa sitä. Star Warsin tekeminen ei tuntuisi oikealta.”

Perään Urban jatkoi vielä:

”Katsojana en haluaisi nähdä Star Trekin näyttelijää Star Warsissa. En mitenkään. Kun menen katsomaan Star Warsia, haluan katsoa sitä Star Warsina. En halua että minua häiritään tyyliin ’Voi luoja, tuossa on Scotty, mitä hän tekee Star Warsissa?'”.

Aikaisemmin samasta aiheesta:

Hit-Girlin näyttelijä olisi valmis tappamaan roolista Star Wars: Episodi VII:ssa 1.8.2013
On ainakin yksi näyttelijä, joka EI halua mukaan uuteen Star Wars -elokuvaan 31.7.2013
Yksi alkuperäisen Star Warsin tähdistä vahvistettiin vihdoin uuteen trilogiaan 30.7.2013
Tuottajan lupaus: ”Uudet Star Wars -elokuvat eivät toista edellisen trilogian virhettä” 29.7.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: IGN