Uusimmat

Dredd-tähti Karl Urban leffan tarinaa jatkavasta tv-sarjasta: “Olen yhä kiinnostunut, mutta roolini ei olisi iso”

05.09.2018 12:11 Muropaketin toimitus

Dredd

Karl Urbanin mahdollinen paluu Judge Dreddin rooliin on melkoinen ikiliikkuja, jonka toteutuminen tuntuu olevan aivan liian vaikeaa.

Star Trekkiin keskittyvä TrekMovie-sivusto kertoo Karl Urban -jutussaan miehen mielipiteitä Quentin Tarantinon ideoista Star Trek -elokuvaa varten, mutta näyttelijä kertoo myös tulevasta Judge Dredd -tv-sarjasta ja omasta osallisuudestaan siihen.

Tällä hetkellä tekeillä on Judge Dredd: Mega-City One -tv-sarja, jonka pilottijaksoa työstää pitkäaikainen Dredd-sarjakuvan tekijä Rob Williams, joka on vastuussa muun muassa lukuisista Dredd-tarinoista AD 2000 -sarjakuvisssa. Sarja ei keskity Dreddin hahmoon, vaan nuorempiin tuomareihin ja esittelee poliisivoimien ryhmädynamiikkaa.

Vallan passelissa Dredd-elokuvassa nimikkohahmoa näytellyt Urban saatetaan nähdä sarjassa, mutta jos näin tapahtuu, niin hänen roolinsa ei olisi kovinkaan suuri.

– Minua ei ole kiinnitetty mukaan, vaikka kävinkin tekijöiden kanssa alustavia keskusteluja. Olen kyllä kiinnostunut roolista sarjassa. Heidän ideansa Mega-City One -sarjassa on periaatteessa esitellä nuoria tuomareita, ja Dredd käväisisi vain välillä kääntymässä sarjassa. Sanoin että suostun rooliin, kunhan se toteutetaan niin, että hahmolla on oikeasti jotain merkitystä tarinan kannalta, Urban sanoo.

Urban ja hänen mahdollinen paluunsa Dreddin rooliin on melkoinen ikiliikkuja, sillä kuusi vuotta sitten ensi-iltansa saaneen elokuvan jälkeen suunnitteilla on ollut jatko-osaa ja vaikka mitä, mutta yksikään hankkeista ei ole toteutunut.