Duplo-palikat uhkaavat lego-ukkoja – The Lego Movien jatko-osasta julkaistiin ensimmäinen traileri

06.06.2018 11:24 | Muropaketin toimitus

Omaperäisesti nimetty The LEGO Movie 2: The Second Part nähdään ensi vuoden helmikuussa.

Vuoden 2014 Lego-elokuva saa jatkoa pöljän omaperäisesti nimetyssä The LEGO Movie 2: The Second Part -leffassa, joka nähdään valkokankailla 8. helmikuuta 2019.

Bricksburg-legomaailma kohtaa nyt uuden uhan, joka saapuu avaruudesta jättimäisten DUPLO-palikoiden muodossa. Ensimmäisestä osasta tutut Emmet, Lucy, Batman ja heidän ystävänsä päätyvät omituiseen galaksiin, jossa kaikki on pelkkää musikaalia.

Elokuvan hahmojen ääninäyttelijöinä toimivat jälleen Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett ja Alison Brie. Uusille hahmoille äänensä lainaavat muun muassa Tiffany Haddish, Stephanie Beatriz ja Arturo Castro.

Ensimmäisen Lego-elokuvan käsikirjoittaneet ja ohjanneet Phil Lord ja Christopher Miller toimivat tällä kertaa vain tuottajina. He osallistuivat myös käsikirjoituksen ensimmäisen version rustaamiseen, mutta sen kirjoitti uusiksi BoJack Horseman -sarjan luoja Raphael Bob-Waksberg.

Jatko-osan ohjaa animaatioveteraani Mike Mitchell (Trolls, Shrek Forever After, The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water).

Muropaketin uusimmat