Dwayne Johnson ei aio tulla takaisin Fast & Furiousiin Vin Dieselin houkuttelusta huolimatta: “Asia on loppuun käsitelty”

30.12.2021 13:30 | Muropaketin toimitus

Dwayne Johnson ja Vin Diesel ovat sopineet riitansa, mutta silti yhteistyö ei Johnsonia enää kiinnosta.

Jokin aika sitten Vin Diesel päätyi houkuttelemaan Dwayne Johnsonia takaisin Fast & Furiousin finaalielokuvaan. Vaikka Johnson ja Diesel ovat nimellisesti sopineet aiemman riitansa, ei Johnsonia silti kiinnosta enää tehdä Dieselin kanssa yhteistyötä.

CNN:n haastattelussa Johnson kommentoi, ettei aio enää palata Fast & Furiousiin.

“Kerroin Dieselille suoraan, että en aio palata franchiseen. Olin tiukka mutta ystävällinen sanoissani ja kerroin, että tulen aina tukemaan leffasarjan näyttelijöitä ja toivomaan sille menestystä, mutta paluuni ei ole mitenkään mahdollinen. Vinin viime postaus on esimerkki hänen tavastaan manipuloida ihmisiä. En pitänyt tavasta, millä hän otti mukaan lapsensa sekä Paul Walkerin kuoleman. Jätä ne pois tästä. Puhuimme tästä jo kuukausia sitten ja asia on loppuun käsitelty”, Johnson kommentoi.

Diesel kommentoi aiemmin somepostauksessaan toivovansa Johnsonin palaavan “Fast-perheeseen” seuraavassa elokuvassa. Hän vetosi siihen, että hänen lapsensa pitävät Johnsonia “Dwayne-setänä” ja että tämän pitäisi lunastaa lupauksensa Paul Walkerille tekemällä kymmenennestä elokuvasta “paras Fast-elokuva”.

Fast & Furious 10 julkaistaan näillä näkymin vuonna 2023. Justin Lin palaa ohjaajan tehtäviin ja näyttelijäkaartista vahvistettuja ovat Dieselin lisäksi Michelle Rodriguez, Ludacris, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel ja Sung Kang.