UUSIMMAT

Fast & Furiousin kulisseissa kuohuu yhä – ”En lähde mukaan siihen hevonpaskaan”, kuittasi Dwayne Johnson

04.12.2017 14:33 | Muropaketin toimitus

Fast & Furious -kaahailusarjan kulisseissa kuohuu, kun sarjan spinoffina suunnitellun elokuvan on kerrottu ajavan aikatauluissa äitielokuvan ohi ja aiheuttaneen siksi närää muissa näyttelijöissä. Spinoffin tähdeksi kaavailtu Dwayne Johnson ei kuitenkaan halua lähteä elokuvien ympärillä vellovaan riitaan mukaan.

Fast & Furious -elokuvasarjan Roman Pearceä esittävä Tyrese Gibson on vetänyt palkokasvin nenäänsä Dwayne Johnsonin takia ja uhannut lähteä elokuvasarjasta, mikäli Johnson jatkaa mukana. Uhkaus juontaa juurensa suunnitelmaan, missä Dwayne Johnsonin ja Jason Stathamin tähdittämä spinoff-elokuva julkaistaisiinkin ennen seuraavaa Fast & Furious -elokuvaa.

Entertainment Weeklylle  puhunut Johnson kuitenkin haluaa jättäytyä riidan ulkopuolelle:

”Loppupelissä ainoa mitä haluan tehdä, on tehdä mahtavia elokuvia faneille. En ikinä halua osallistua siihen läjään hevonpaskaa, mitä ajoittain liittyy tuoteperheisiin. En osallistu siihen. Enkä koskaan vastaa mihinkään sellaiseen.”

Johnsonin esittämän Hobbsin ja Stathamin esittämän Shawn oma elokuva -joka kulkee ainakin toistaiseksi nimellä Hobbs and Shaw – sijoittuu kahdeksannen Fast & Furious -elokuvan jälkeisiin tapahtumiin ja sen on määrä valmistua vuonna 2019. Fast & Furious 9 puolestaan on suunnitteilla siitä seuraavaksi vuodeksi.

Muropaketin uusimmat