Dwayne Johnson melkein lähti lätkimään uudesta elokuvastaan – suostui jäämään vasta kun loppukohtaus muutettiin

19.04.2018 17:00 | Muropaketin toimitus

Dwayne Johnson haluaa tehdä vain hyvän mielen elokuvia.

Huom! Sisältää spoilereita!

Dwayne Johnsonin tähdittämä Rampage oli Yhdysvalloissa avausviikonloppunsa hittielokuva. Colliderin uutisen mukaan näyttelijä oli kuitenkin vähällä jättää roolin sikseen, koska alkuperäinen loppukohtaus ei ollut hänen mieleensä.

Rampagessa Johnson esittää kädellistutkija Davidia, joka on ystävystynyt suuren George-gorillan kanssa. Elokuvan mittaan George muuttuu kaupunkia tuhoavaksi hirviöksi, mutta lopulta David ja George yhdessä pelastavat maailman.

Alkuperäisessä lopetuksessa George kuolee, mutta Johnson ei suostunut sellaiseen. Hän kertoo, ettei pidä surullisista lopuista:

“Elämässä on jo tarpeeksi paskaa, en halua sitä enää elokuviini. Kun lopputekstit pyörivät, haluan tuntea oloni hyväksi. Meillä oli palaveri, jossa minulle annettiin kaikenlaisia selityksiä sille, miksi Georgen pitäisi kuolla. Hän uhraa itsensä pelastaakseen maailman kuin urhea sotilas. Ok. Mutta tämä on elokuva! Meillä on jalkapallostadionin kokoinen krokotiili – emme ole tekemässä mitään Pelastakaa sotamies Ryania!”

Johnson myös kertoo rakentavansa yleisönsä kanssa suhdetta, jossa katsojat voisivat luottaa siihen, että Johnsonin elokuvat ovat hyvän mielen elokuvia. Muussa tapauksessa elokuvaan saadaan hänen mukaansa etsiä joku toinen näyttelijä.

Muropaketin uusimmat