Uusimmat

Dwayne Johnson pullistelee lihaksiaan seuraavaksi Central Intelligencessa

03.05.2016 12:40 Tatu Junni

Dwayne Johnsonin hauikset ovat tehneet taas uuden elokuvan.

Rawson Marshall Thruberin ohjaama Central Intelligence on taattua kesähattaraa. Dwayne Johnsonin lisäksi elokuvaa tähdittää Kevin Hart.

Toimintakomediassa koulun isoin nörtti (Johnson) palaa kotikaupunkiinsa luokkakokoukseen ja yllättää kaikki: hänestä on kasvanut tappavan tehokas CIA-agentti, joka kertoo suorittavansa huippusalaista tehtävää. Avukseen hän värvää kouluaikaisten kaveripiirien suosikin (Hart), joka on sittemmin etääntynyt nuoruusvuosiensa hurmurin roolista ja päätynyt – kirjanpitäjäksi.

Kun konttorirotta tajuaa, mihin on lupautunut, on myöhäistä perääntyä. Uusi, hieman kaistapäinen ystävä vetää hänet keskelle tulitaisteluiden, petosten ja vakoilun maailmaa seikkailuun, jossa molempien henkikulta on vaarassa.

Hollywoodin ikiaikaista Epäsuhtainen parivaljakko -kaavaa kierrättävä elokuva saa ensi-iltansa Suomessa heinäkuun ensimmäinen päivä.

Central Intelligence

 

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat