Uusimmat

Dwayne Johnsonin Hercules-elokuvan ohjaaja haastettiin oikeuteen – kotibileiden takia

02.09.2014 18:50 Muropaketin toimitus

Brett Ratner

Jenkit tunnetusti viihtyvät oikeussaleissa hyvin. Tällä kertaa kättä kuitenkin väännetään astetta omaperäisemmästä aiheesta kuin huoltajuuskiista tai naapurin aasin luvaton lempiminen.

Stylisti Lauryn Flynn on haastanut ohjaaja Brett Ratnerin oikeuteen tuoreen Hercules-elokuvan kantanäytöksen jälkeisten kotibileiden takia. Naisen mukaan hän meni Ratnerin kotona kellariin, jossa DJ soitti levyjä 100-200 ihmiselle. Meno oli sen verran hurja, että joku onnistui illan mittaan hajottamaan kellarissa olleen lasipöydän. Flynn vuorostaan onnistui loukkaamaan akillesjänteensä lasinsiruihin.

Vamma vaati peräti 87 tikkiä. Lauryn Flynnin mukaan kukaan ei suostunut soittamaan ensiapua paikalle, koska se olisi poikinut huonoa mainetta Brett Ratnerille. Niinpä nainen joutui hankkiutumaan hoitoon itse.

Onnettomuuden jälkeen Flynn ei ole voinut työskennellä ja vaatii nyt juhlien isännältä korvauksia menettämistään palkkatuloista. Kaiken pahan lisäksi Ratner oli stylistin mukaan kommentoinut tilannetta tyyliin ”aina täällä joku itsensä teloo, siivotkaa vaan toi sotku”.

Brett Ratnerin lakimies on tietenkin kiistänyt väitteet: ”Lauryn Flynnin väitteet Brett Ratnerista ovat täysin vääriä. Hänen veljensä Beau Flynn [joka on Ratnerin tuotantokumppani] on vahvistanut ajaneensa naisen ensiapuun, kun jalka oli ensin saatu sidottua”.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Hollywood Reporter