Edes Green Lanternin ohjaaja ei muistele Ryan Reynoldsin leffaa hyvällä: “Kuolisin ennemmin kuin tekisin sille jatko-osan”

13.08.2021 13:00 | Muropaketin toimitus

Martin Campbell ohjasi Ryan Reynoldsin tähdittämän Green Lantern -elokuvan vuonna 2011.

DC-sarjakuviin pohjautuvien elokuvien maailmanvalloitus oli määrä alkaa vuonna 2011 julkaistusta Green Lantern -elokuvasta. Toisin kuitenkin kävi, sillä Ryan Reynoldsin tähdittämä elokuva floppasi täysin ja sai lisäksi tyrmäyksen niin kriitikoilta kuin faneiltakin. Jatko-osaa ei siis tullut.

Green Lanternin ohjasi Martin Campbell, joka oli ohjannut useita suosittuja toimintaelokuvia kuten The Mask of Zorro sekä James Bond -seikkailut GoldenEye ja Casino Royale. Campbell vastaili vähän aikaa sitten fanien kysymyksiin Redditissä ja palasi niissä myös muistelemaan Green Lanternin kuvauksia.

“Vain kuolleen ruumiini yli”, vastaa Campbell, kun häneltä kysytään, tekisikö hän jatko-osaa Green Lanternille.

Ilmeisesti elokuvan kuvaukset eivät menneet aivan ohjaajan mielen mukaan, sillä hänen mielestään hänen “pahin taistelunsa” on ollut “Warner-pomojen kanssa Green Lanternissa”.

Campbell ei lämpeä ajatukselle palata supersankarigenren pariin missään muodossa. Mahdollisesta Marvel-elokuvasta hän kommentoi:

“Unohtakaa se. Mokasin sen kerran, en tee sitä enää toiste.”

Green Lanternin floppauksesta huolimatta Reynoldsin ura ei lähtenyt syöksykierteeseen vaan hänestä tuli myöhemmin rakastettu Deadpool. Parhaillaan Reynoldsin voi nähdä elokuvateattereissa komediassa Free Guy.