Uusimmat

Edes uusimman Alien-elokuvan pääosan esittäjällä ei ole tietoa siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu

25.04.2018 17:04 Muropaketin toimitus

Alien-franchisen tulevaisuus on vaakalaudalla. Edes Alien: Covenantin pääosassa nähty Katherine Waterston ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan – vai tuoko mitään.

Ridley Scottin ohjaama, vuonna 2017 ilmestynyt viimeisin Alien-elokuva Covenant ei ollut kovinkaan suuri taloudellinen menestys. Tämä yhdistettynä Disneyn Fox-kauppoihin on laittanut koko franchisen tulevaisuuden vaakalaudalle. Seuraavan Alien-elokuvan – jos sellaista edes enää tulee – valmistumisesta ei ole julistettu minkäänlaista tietoa.

Enempää eivät tiedä elokuvan näyttelijätkään. Alien: Covenantin pääosaa esittänyt Katherine Waterson kertoo haastattelussa Bloody Disgustingin mukaan olevansa ihan yhtä ulkona kuin muutkin:

“Minulla ei ole mikäänlaista käsitystä, mitä Alienin kanssa tapahtuu. Minusta aina kyllä tuntuu, että näyttelijät saavat kaiken tiedon viimeisenä.”

Waterston kuitenkin kertoo, että alun perin hänen Daniels-hahmolleen oli suunniteltu jotain suurta.

-Kuulin kauan aikaa sitten jotain huhuja siitä, mihin suuntaan voitaisiin olla menossa ja hahmooni liittyen ne kuulostivat mielestäni todella mielenkiintoisilta. Mutta en ole kuullut mitään pitkiin aikoihin, Waterston jatkaa.

Muropaketin uusimmat