Edes uusimman Alien-elokuvan pääosan esittäjällä ei ole tietoa siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu

25.04.2018 17:04 | Muropaketin toimitus

Alien-franchisen tulevaisuus on vaakalaudalla. Edes Alien: Covenantin pääosassa nähty Katherine Waterston ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan – vai tuoko mitään.

Ridley Scottin ohjaama, vuonna 2017 ilmestynyt viimeisin Alien-elokuva Covenant ei ollut kovinkaan suuri taloudellinen menestys. Tämä yhdistettynä Disneyn Fox-kauppoihin on laittanut koko franchisen tulevaisuuden vaakalaudalle. Seuraavan Alien-elokuvan – jos sellaista edes enää tulee – valmistumisesta ei ole julistettu minkäänlaista tietoa.

Enempää eivät tiedä elokuvan näyttelijätkään. Alien: Covenantin pääosaa esittänyt Katherine Waterson kertoo haastattelussa Bloody Disgustingin mukaan olevansa ihan yhtä ulkona kuin muutkin:

“Minulla ei ole mikäänlaista käsitystä, mitä Alienin kanssa tapahtuu. Minusta aina kyllä tuntuu, että näyttelijät saavat kaiken tiedon viimeisenä.”

Waterston kuitenkin kertoo, että alun perin hänen Daniels-hahmolleen oli suunniteltu jotain suurta.

-Kuulin kauan aikaa sitten jotain huhuja siitä, mihin suuntaan voitaisiin olla menossa ja hahmooni liittyen ne kuulostivat mielestäni todella mielenkiintoisilta. Mutta en ole kuullut mitään pitkiin aikoihin, Waterston jatkaa.