Ehkä typerimmän Game of Thrones -hahmon näyttelijä puolusti viimeistä kautta ja selitti mistä fanien viha johtui: “Sehän oli täydellinen”

21.01.2020 21:03 | Muropaketin toimitus | 3

Euron Greyjoyta Game of Thronesissa esittäneen Pilou Asbækin mielestä sarjan lopetus oli täydellinen.

Game of Thrones -näyttelijä Pilou Asbæk vieraili SAG-palkintojen jaossa viime viikonloppuna. Punaisella matolla Entertainment Weeklyn ja PeopleTV:n haastattelemaksi joutunut tanskalaisnäyttelijä kertoo joutuvansa puolustelemaan Game of Thronesin viimeisen kauden ristiriitaisen vastaanoton saanutta lopetusta.

“Kun aikoinaan luimme sen läpi, lopetus sai näyttelijöiltä 15-20 minuuttia kestävät, seisaaltaan annetut aplodit. Se oli täydellinen lopetus. Mutta ihmiset suuttuivat, koska yksi ajanjakso sen myötä päättyi”, Asbæk selittää.

Hän kuitenkin kertoo ymmärtävänsä sarjan pettyneitä faneja ja vertaa sarjan päättymistä eroamiseen parisuhteesta: “Game of Thrones erosi miljoonista ihmisistä ympäri maailman ja he suuttuivat sen vuoksi.”

Keskustelu

Ite oon ok sen kanssa miten 8. kausi loppui ja muut juonenkäänteet, mutta 6 jaksoa oli liian vähän ja sen takia petyin koko kauteen.

J4mppa96

Ite oon ok sen kanssa miten 8. kausi loppui ja muut juonenkäänteet, mutta 6 jaksoa oli liian vähän ja sen takia petyin koko kauteen.

Jep samaa mieltä vähintään pari jaksoa olisi tarvinnut lisää. Muutama häiritsevä kohta oli.

Itse en ole saanut vielä edes seitsemättä kautta katsottua, mutta tulinkin vain toteamaan, että olen aika skeptinen noiden 15-20 minuutin aplodien suhteen. Jo 5 minuuttia on melko pitkä aika taputtaa käsiään yhteen (ja varmasti tuntuu vielä pidemmältä kuin oikeasti onkaan), joten kysymys lienee lopulta korkeintaan 2-3 minuutin aplodeista. :)

Muropaketin uusimmat