Ei-niin-lämmin jälleennäkeminen: Game of Thrones -tähdet ovat tukkanuottasilla Marvel Studiosin uudessa Eternals -elokuvassa

11.03.2020 18:03 | Muropaketin toimitus

Chloe Zhaon ohjaama Marvel-seikkailu Eternals julkaistaan 6. marraskuuta.

Italian Vanity Fairin haastattelussa (Comic Bookin kautta) Eternalsissa näyttelevä Gemma Chan on paljastanut, että elokuvassa nähdään kolmiodraamaa hänen esittämänsä Sersin ja kahden miehen välillä. Kyseiset miehet ovat keskenään tuttuja jo Game of Thronesista, sillä he ovat HBO-sarjassa kasvattiveljeksiä esittäneet Richard Madden ja Kit Harington.

Madden esittää Eternalsissa kuolematonta Ikarusta, Haringtonin hahmo on puolestaan kuolevainen Dane Whitman eli Black Knight.

Chan kertoo haastattelussa, että juuri elokuvan rakkaustarina veti häntä puoleensa:

“Se on tarina joukosta kuolemattomia alieneita, jotka saapuivat maapallolle seitsemän tuhatta vuotta sitten, joten juoni kattaa todella pitkän ajan. Sersi on hahmo, joka on eniten viehtynyt ihmisistä, ja häntä koskettaa peräti kaksi rakkaustarinaa, mikä on ihan uutta Marvelille ja yksi niistä syistä, miksi lähdin projektiin mukaan.”

Marraskuussa julkaistavan Eternalsin näyttelijäkaartiin kuuluvat lisäksi muun muassa Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh ja Don Lee.