Ei ole Tom Cruisella helppoa! Ensin uuden Mission: Impossible -elokuvan tekeminen keskeytettiin koronan ja nyt moottoripyöräonnettomuuden takia

14.08.2020 08:23 | Muropaketin toimitus

Moottoripyörästuntti sytytti kahden miljoonan punnan arvoisen rakennelman tuleen.

Tom Cruisen Mission Impossible 7 -elokuvan kuvaukset on jouduttu jälleen keskeyttämään. The Sun kertoo moottoripyörästuntin menneen pieleen ja sytyttäneen viikkoja rakennetun, noin kahden miljoonan punnan arvoisen rakennelman tuleen.

Stuntissa näyttelijä ajoi moottoripyörällä jättimäisestä hyppyristä, mutta moottoripyörä ei laskeutunut sinne minne sen oli tarkoitus. Väärään paikkaan mäsähtänyt moottoripyörä sytytti tuleen koko jättimäisen setin, josta löytyy kuvia The Sunin sivuilta.

Kukaan ei loukkantunut, mutta tulipalon aiheuttaman savun takia lähellä oleva lentokenttä jouduttiin sulkemaan sammutustöiden ajaksi. The Sunin lähde kertoo Cruisen olevan erittäin turhautunut kuvausten keskeyttämiseen. Hän oli myös itse mukana ammattilaisten kanssa tarkistamassa kaiken olevan kunnossa ennen tempun kuvauksia.

Christopher McQuarrien ohjaaman Mission: Impossible 7:n on tarkoitus saada ensi-iltansa 19.11.2021. Cruisen lisäksi rooleihinsa palaavat Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson ja Vanessa Kirby. Uusina kasvoina mukana ovat muun muassa Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham ja Esai Morales.

Muropaketin uusimmat