UUSIMMAT

Ei Oscar-ehdokkuutta, vaikka sitä kuinka povattiin – Fanit pettyivät, mutta Hollywood-legenda ei itse ole moksiskaan

17.01.2014 13:30 | Muropaketin toimitus

All is Lost

Oscar-ehdokkaat paljastettiin eilen. Monen ihmetykseksi parhaan miespääosan pystistä ei ole kilpailemassa Robert Redford, jonka draama All is Lost on kerännyt paljon kiitosta.

J.C. Chandorin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa Redford esittää purjehtijaa, joka joutuu pahemman kerran merihätään ja samalla kohtaamaan oman kuolevaisuutensa. Suomeen All is Lost saapuu tällä tietoa helmikuussa.

Robert Redfordin fanit olivat eilen tyrmistyneitä, kun ehdokkuutta ei tähdelle siunaantunut. Näyttelijä itse ei kuitenkaan ole asiasta moksiskaan.

”Olisi totta kai ollut hienoa päästä ehdolle, mutta ei se minua häiritse tai järkytä. Olen tyytyväinen elokuvaan. Muu ei ole minun käsissäni. Olen ihan kunnossa”, mies kommentoi asiaa Total Film -lehdelle.

All is Lostin lisäksi Robert Redfordin voi nähdä kevätkaudella valkokankaalla Captain America: The Winter Soldierissa. Marvelin supersankarileffa saa ensi-iltansa maaliskuun lopulla.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Total Film

Keskustelu

Näissä tämäntyylisissä elokuvissa, missä on vain ”yksi mies” ja sen ympärillä tapahtuvat skenaariot kiillottavat näyttelijän suoritusta…Kuinka huonosti tämän voi oikeasti sitten näytellä.
Ei kemioita huolehdittavana, ei vastanäytteliöitä ei rytmiä saatikka vuorovaikutusta.

Konkarille toisin sanoen…HELPPOA HELPPOA.

Tätä todennäköisesti huomattavasti suurempi vääryys oli aikanaan Redfordin saama parhaan ohjauksen Oscar elokuvasta Tavallisia ihmisiä, jolloin se jostakin käsittämättömästä syystä voitti ilmestymishetkellään klassikoksi kohononneen David Lynchin Elefanttimiehen. Miehen faneilla ei siis pitäisi olla mitään valittamista.

Muropaketin uusimmat