“Ei todellakaan ole mikään pilvenpössyttelijä” – Keanu Reevesin mukaan ihmisillä on ennakkoluuloja hänen roolihahmoaan kohtaan

27.08.2020 08:02 Muropaketin toimitus

Bill & Ted eivät ole pilviveikkoja.

Keanu Reeves kertoo AP Entertainmentin haastattelussa ihmisten ymmärtäneen väärin, sillä hänen Bill and Ted -elokuvissa esittämänsä Theodore ”Ted” Logan ei todellakaan ole mikään pilvenpössyttelijä.

– Haluan tehdä yhden asian selväksi – Bill ja Ted eivät ole pilviveikkoja. Heillä on vain luonnostaan iloinen elämänasenne ja kaksikko pitää ihmisistä sekä toisistaan, Reeves painottaa.

Reeves ja Alex Winter palaavat Billin ja Tedin rooleihin Bill & Ted: Face The Music -elokuvassa, jossa nähdään myös Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine, Anthony Carrigan, Jillian Bell, Kristen Schall, Holland Taylor, Kid Cudi, Erinn Hayes, Jayma Mays ja Beck Bennet. Vuoden 1991 Bill & Ted’s Bogus Journey -elokuvassa Kuolemaa esittänyt William Sadler palaa myös rooliinsa.

Elokuvan on ohjannut Dean Parisot ja käsikirjoituksesta vastaavat kaksi edellistäkin elokuvaa rustanneet Chris Matheson ja Ed Solomon.

Bill & Ted Face The Music saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa VOD-palveluissa ja valituissa teattereissa huomenna perjantaina 28. elokuuta. Suomen ensi-ilta ei kuitenkaan ole vieläkään selvillä, eikä edes se, että saapuuko elokuva täällä valkokankaille vai suoraan vuokralle.