Uusimmat

Eivät ole Netflixinkään taskut pohjattomat – Suoratoistojätti kiristää tuotantobudjettejaan floppielokuvien jälkeen

08.07.2019 20:01 Muropaketin toimitus

Ben Affleckin ja kumppaneiden tähdittämä Triple Frontier oli taloudellinen floppi, minkä jälkeen Netflix kertoo kiristäneensä rahahanoja.

Netflix on päättänyt vähentää ison budjetin elokuvatuotantojaan, kertoo The Information (Cinema Blendin kautta). Tämän kerrotaan olevan seurausta nimekkäiden näyttelijöiden tähdittämien elokuvien floppaamiselle.

Erityisesti valokeilaan on otettu toimintaelokuva Triple Frontier (kuvassa), jonka keskeisissä rooleissa nähdään Ben Affleck, Charlie Hunnam, Oscar Isaac, Pedro Pascal ja Garrett Hedlund. Netflixiltä kerrotaan, että elokuvan oli kuukauden päästä julkaisusta nähnyt kaikkiaan 52 miljoonaa katsojaa. Elokuvan tuotantobudjetti oli kuitenkin 115 miljoonaa dollaria, mikä tekee siitä taloudellisen epäonnistujan.

Vertailun vuoksi: Sandra Bullockin tähdittämän Bird Boxin oli kuukausi julkaisusta nähnyt 80 miljoonaa katsojaa, mikä on Netflixin katsojaennätys tällä hetkellä. Jennifer Anistonin ja Adam Sandlerin komedia Murhamysteeri keräsi puolestaan 31 miljoonaa katsojaa jo kolmessa vuorokaudessa.