Elijah “Frodo” Wood nimesi suosikkinsa Taru sormusten herrasta -elokuvista ja kertoi, miksi juuri se on kaikista tärkein

13.09.2021 15:00 | Muropaketin toimitus

Elijah Wood näytteli Frodo-hobittia Peter Jacksonin Taru sormusten herrasta -trilogiassa vuosina 2001-2003.

Kokonaisuuden muodostavasta elokuvasarjasta on usein vaikea valita omaa suosikkia. Näyttelijä Elijah Wood kuitenkin kertoo Cinemablendin haastattelussa pitävänsä yhdestä Taru sormusten herrasta -trilogian elokuvasta enemmän kuin muista.

Kyseinen elokuva on ensimmäinen Peter Jacksonin ohjaamista Sormustarun elokuvista – eli vuonna 2001 julkaistu The Fellowship of the Ring (Sormuksen ritarit).

“Fellowshipin kuvaaminen oli mahtavaa ryhmädynamiikan vuoksi. Erityisesti minulle, sillä pääsin viettämään aikaa neljän hobitin porukkana, mikä oli ihanaa, ja olimme erittäin läheisiä, minkä lisäksi Viggon (Mortensen) ja Sean Beanin ja Orlandon (Bloom) kanssa yhdessä työskentely oli jännittävää… Tunnen erityistä rakkautta Fellowshipiä kohtaan myös elokuvana. Siinä ryhmässä on jotain erityistä, yhteydessä minkä he jakavat keskenään, se matkan alku ennen kuin kaikki hajoavat omille teilleen”, Wood kertoo.

”The Fellowship of the Ringissä on jotain todella maagista ja se on kaunista, ja siksi se on pysyy suosikkinani noista kolmesta elokuvasta”, Wood jatkaa.