Uusimmat

Ellen Page lataa: ”Brett Ratner pahoinpiteli minua henkisesti X-Men: The Last Standin kuvauksissa”

14.11.2017 13:20 Muropaketin toimitus

Hollywoodissa on nyt avattu korkki, jota ei enää saa suljettua. Ahdistelusyytöksiä tulee julkisuuteen suorastaan hälyttävää vauhtia. Nyt sanansa on sanonut Brett Ratnerin ohjaamassa X-Men: The Last Standissa näytellyt Ellen Page.

Brett Ratnerin ohjaamassa X-Men -seikkailussa The Last Stand vuonna 2006 Kitty Prydeä esittänyt Ellen Page oli kuvausten aikaan vasta 18-vuotias. Pitkässä Facebook-postauksessaan Page avautuu ohjaajan sopimattomasta käytöksestä niin häntä kuin muitakin elokuvan työntekijöitä kohtaan.

Nuori Page oli tuolloin vasta kasvamassa sinuiksi oman seksuaalisuutensa kanssa, minkä vuoksi hän koki tulleensa häpäistyksi ohjaajan taholta:

”Olin 18-vuotias. Hän katsoi vieressäni seisovaa naista, joka oli 10 vuotta minua vanhempi ja sanoi tälle: ’Sinun pitäisi naida häntä, että hän tajuaisi olevansa gay’. Hän oli elokuvan ohjaaja, Brett Ratner.”

Aiemmin jo kuusi muuta naista, mukaan luettuna Olivia Munn, on syyttänyt Ratneria seksuaalisesta ahdistelusta. Tämän myötä esimerkiksi Wonder Womania esittävä Gal Gadot on uhannut vetäytyä kokonaan Wonder Womanin jatko-osasta, mikäli Ratner on siinä mukana.