Uusimmat

BritBoxin uudet sarjat heinäkuussa 2024

30.06.2024 11:00 Muropaketin toimitus

Britbox-logo

Heinäkuun uutuuksia BritBoxissa ovat esimerkiksi Shetlandin uusi kausi, Heartbeatin spin-off The Royal ja Murder in Suburbia.

Alla BritBoxin heinäkuun sarjatarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös.

Shetland
Kausi 7
3. heinäkuuta

”Haavoittuvaisen nuoren miehen katoaminen saa Perezin tutustumaan uuden Shetlandin perheen salaiseen menneisyyteen ja paljastamaan käsittämättömän uhan yhteisölle.”

The Following Events Are Based on a Pack of Lies
Kausi 1
10. heinäkuuta

”Tämä adrenaliinipitoinen trilleri kertoo nykyaikaisen huijarin nopeasta noususta ja kahdesta naisesta, jotka yhdistävät voimansa ottaakseen yhteen huijarin kanssa hänen omassa pelissään. Alice on upea, mutta aliarvioitu asianajaja, joka asuu ahtaassa bungalowissa koko perheensä kanssa. Cheryl on bestseller-kirjailija, joka asuu yksin hulppeassa kartanossa, ja tohtori Robert Chance on kuuluisa ympäristöyrittäjä, joka on ilmeisesti ihastunut häneen. Vai onko? Itse asiassa Rob on sosiopaattinen huijari, joka huijasi Alicelta kaiken, mitä hänellä oli, ja aikoo tehdä saman uudelle kohteelleen. Alicelle tämä on mahdollisuus oikeudenmukaisuuteen – mutta kuinka pitkälle hän menee vakuuttaakseen
Cherylin?”

Midsomerin murhat
Kausi 12
19. heinäkuuta

”Kausi 12 seuraa komisario Tom Barnabya urheiluun liittyvissä murhissa, joihin kuuluvat muun muassa golfkentällä tapahtunut pahoinpitely ja krikettiottelun jälkeen löydetty mies. Myös pienoiskylästä löydetyn miehen mystisyys pakottaa komisario Barnabyn toimimaan nopeasti, kun kaksi muutakin ruumista löytyy. Brittiläinen dekkaridraama pyörii rikoskomisario Barnabyn ympärillä hänen ratkaistessaan lukuisia murhia, jotka tapahtuvat kuvitteellisessa englantilaisessa Midsomerin kreivikunnassa.”

The Royal
Kaudet 1-2
24. heinäkuuta

”The Royal on spin-off sarjasta Heartbeat, jonka 1. kausi julkaistaan uudelleen BritBoxissa 14. elokuuta. Lääketieteellinen draama sijoittuu kuvitteelliseen merenrantakaupunkiin Elsinbyyn Yorkshiren pohjoisosassa, ja siinä seurataan St Aidan’s Royal Free Hospitalin henkilökunnan elämään.”

Murder in Suburbia
Kaudet 1-2
31. heinäkuuta

”Tarkka, analyyttinen ja usein itsepäinen komisario Kate Ashurst (Caroline Catz) sekä vaistomainen, kaoottinen ja katu-uskottava komisario Emma Scribbins (Lisa Faulkner) muodostavat räväkän rikoksia ratkaisevan tiimin. Heidät määrätään murharyhmään, jota johtaa komisario Jeremy Sullivan (Jeremy Sheffield). Yhdessä he tutkivat pimeitä tapauksia Middlefordin esikaupunkien rauhallisen julkisivun takana. Kahden kauden aikana Kate ja Emma eli Ash ja Scribbs paljastavat kaikenlaisia hirvittäviä rikoksia, jotka piileskelevät kaupungin kiinteistönvälittäjien, salsakurssien, ylioppilaskoulujen ja sinkkuklubien keskellä. He huomaavat, että tämän näennäisen uneliaan kaupungin murhat ovat toisinaan harkittuja, toisinaan spontaaneja mutta aina tappavia.”

Muropaketin uusimmat