Uusimmat

BritBoxin uudet sarjat kesäkuussa 2024: Midsomerin murhat, Rowan Atkinsonin poliisikomedia, The Tower…

31.05.2024 14:31 Muropaketin toimitus
Britbox-logo

Kuva: © BritBox

Kesäkuun aikana BritBoxiin on luvassa esimerkiksi Hope Street -sarjan loput kolmen kauden jaksot ja Midsomerin murhien paluu. 

Alla BritBoxin kesäkuun sarjatarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös.

Peribrittiläinen skandaali
Kausi 1
5. kesäkuuta

”Peribrittiläinen skandaali keskittyy Argyllin herttuan ja herttuattaren avioeroon, joka on yksi 1900-luvun pahamaineisimmista, erikoisimmista ja raaimmista oikeustapauksista. Karismastaan, kauneudestaan ja tyylistään tunnettu Argyllin herttuatar Margaret hallitsi etusivuja, kun avioeron yhteydessä paljastui syytöksiä väärennöksistä, varkauksista, väkivallasta, huumeidenkäytöstä, lahjonnasta ja yksiselitteisestä polaroidkuvasta, joka jäi kummittelemaan hänen loppuelämäkseen.”

Kovat koppalakissa
Kaudet 1-2
5. kesäkuuta

”Rowan Atkinson esiintyy mahtipontisena mutta kunniallisena komisario Fowlerina, joka johtaa ryhmänsä ristiretkeä rikollisuutta vastaan omahyväisen ja holhoavan kollegansa jatkuvan pilkan alla.”

Hope Street
Kausi 3, B-osa
12. kesäkuuta

”Port Devinen poliisit Pohjois-Irlannin uneliaassa rantakaupungissa joutuvat uusiin koettelemuksiin ja paljastavat yhä enemmän yksityiselämästään tämän poliisidraaman paluussa. Odotettavissa on tuttuja kasvoja, jotka palaavat 3. kauden aikana, muun muassa Ciaran McMenamin komisario Finn O’Haren roolissa, Bríd Brennan Concepta O’Haren roolissa, Des McAleer Barry Pettigrew’n roolissa ja Kerri Quinn Marlene Pettigrew’n roolissa. Lisäksi sarjan parissa saa nauttia huumorista, lämmöstä ja maalauksellisista rannikkolinjoista.”

Midsomerin murhat
Kaudet 10-11
19. kesäkuuta

”Brittiläinen dekkaridraama kertoo rikoskomisario Barnabyn yrityksistä ratkaista lukuisia murhia, jotka tapahtuvat kuvitteellisessa englantilaisessa Midsomerin kreivikunnassa. Nykyinen sarjan päähenkilö on rikosylikomisario John Barnaby (Neil Dudgeon), joka on entisen päähenkilön, rikosylikomisario Tom Barnabyn (John Nettles) nuorempi serkku.”

The Tower
Kausi 1
26. kesäkuuta

”Veteraanipoliisi ja teini-ikäinen putoavat kuoliaaksi tornitalosta Lontoon East Endissä. Katolle jäävät elossa aloitteleva poliisi Lizzie Griffiths ja viisivuotias poika. Muutamassa tunnissa Lizzie on kadonnut. Kun poliisitarkastaja Sarah Collins lähtee selvittämään totuutta karmeiden kuolemantapausten ympärillä, tutkinta vie hänet monimutkaisen ja monimuotoisen kaupungin poliisitoiminnan synkkään ytimeen. The Tower tuo valkokankaalle tämän jännittävän ja älykkään rikostarinan, joka perustuu poliisielämän kauhistuttavaan
todellisuuteen.”