Elisa Viihde Viaplayn tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat huhtikuussa 2023

31.03.2023 18:04 Muropaketin toimitus

Tytöt tytöt tytöt

Huhtikuussa Elisa Viihde Viaplayn kiinnostavimmat uutuudet ovat kotimaisia. Sarjapuolella on luvassa uusi Renki-elokuva, ja elokuvien osalta esitellään tuoreet Tytöt tytöt tytöt ja Metsurin tarina.

Alla Elisa Viihde Viaplayn huhtikuun tärkein tarjonta siltä osin, mitä tulevista julkaisuista on etukäteen paljastettu. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös.

Tulevien julkaisujen ajankohtaista tilannetta voi seurata Elisa Viihde Viaplayn omalta tulevien julkaisujen sivulta.

SARJAT

Max: Verstappen: Anatomy of a Champion
2. huhtikuuta

”Kolmiosainen dokumenttisarja tarjoaa katsojille ainutlaatuisen katsauksen F1-kuljettaja Max Verstappenin elämään autourheilun korkeimmalla tasolla. Sarja keskittyy Verstappenin maailmanmestaruuskauteen 2022, mutta siinä myös taustoitetaan tapahtumia kuljettajan lapsuuden kautta, sekä syvennytään Verstappenin läheiseen suhteeseen isäänsä, Jos Verstappeniin.”

Magnum P.I.
Kausi 5
3. huhtikuuta alkaen

”Entinen Navy SEAL -sotilas palaa Afghanistanista ja alkaa käyttää sodassa oppimaansa aloittaakseen yksityisetsivänä Hawaijilla.”

The Thundermans
Kaudet 1-3
8. huhtikuuta

”Suomeksi puhuttu Nickelodeon-sarja kertoo Thundermaneista, perheestä, jolla on supervoimia ja joka yrittää elää normaalia elämää kuvitteellisessa Hiddenvillen kaupungissa.”

Accused
Kausi 1
10. huhtikuuta alkaen

”Antologiasarja, joka sisältää 15 ajankohtaista rikostarinaa.”

Masters of Sex
Kaudet 1-4
18. huhtikuuta

”Draama ihmisen seksuaalisuutta koskevan tieteen pioneereista.”

Family Law
Kausi 3
19. huhtikuuta alkaen

”Family Law seuraa asianajaja ja alkoholisti Abigail ’Abby’ Bianchia, joka yrittää pitää uransa ja perheensä pystyssä pohjakosketuksen jälkeen.”

Fantasy Island
Kausi 2
25. huhtikuuta alkaen

”Fantasy Island sijoittuu ylelliseen lomakeskukseen, jossa kaikki vieraiden fantasiat toteutuvat, vaikka ne harvoin toteutuvat odotetulla tavalla. Jatkoa vuoden 1977 alkuperäiselle sarjalle.”

Renki
Kausi 1
23. huhtikuuta

”Leo Viirretin käsikirjoittama ja Pete Riskin ohjaama Elisa Viihde alkuperäissarja Renki yhdistelee komediaa, draamaa ja jännitystä. Hulvattoman sarjan keskiössä on Jussi-palkitun Eero Ritalan esittämä 40-vuotias perheenisä Petri, joka palkkaa itselleen Joonas Saartamon esittämän apumiehen ja löytää itsensä kilpailemasta perheensä rakkaudesta. Eero Ritalan ja Joonas Saartamon lisäksi yhtä päärooleista näyttelee Kreeta Salminen. Muita keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Ylermi Rajamaa, Miitta Sorvali, Martti Suosalo, Chike Ohanwe, Jenni Kokander, Riku Nieminen ja Mimosa Willamo.”

ELOKUVAT

Hölmö nuori sydän
1. huhtikuuta

”Rakastuneen nuoren miehen Lennin elämä itähelsinkiläisessä lähiössä saa täyskäännöksen, kun uusi tyttöystävä Kiira tulee raskaaksi. Isätön Lenni ei tiedä miten olla oikea mies, kunnes naapurin Janne tarjoaa selviytymiskeinoja ja oikotietä todelliseen miehuuteen. Kiiran ja Lennin epätavallinen ensirakkaustarina on täynnä vastoinkäymisiä, mutta horisontissa kajastaa herkkä toivo huomisesta. Elokuva voitti Jussi-gaalassa paras käsikirjoitus kategorian.”

Mielensäpahoittaja
1. huhtikuuta

”Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun jouduin elokuvaan. Itseäni näyttelee Litjan Antti, hyvä työihminen. Mari Perankoski on niin kuin miniän pitää olla. Hän pelkää minua ja minä häntä. Meitin poikaa näyttelee Iikka Forss. Kyllä en tiedä kumpi siinä on etunimi ja kumpi sukunimi. Joudun lähtemään miniän tykö pääkaupunkiin, missä näytän lättähatuille ja neuvostoliittolaisille kuinka asiat tehtiin silloin kun kaikki oli hyvin. Vuonna viisikymmentä ja kolme. Ei onnistu, tulee ongelmia ihmisten välille. Ja kansakuntien välille. Ja puun ja Voortti Eskortin välille. Mukana myös ääni. Ja värit.”

Onnenonkija
4. huhtikuuta

”Elokuvassa Onnenonkija unelmaansa tavoitteleva muotibloggaaja Marja uskoo vankasti blogiinsa ja tavoittelee tähtiä. Kultalusikka suussa syntynyt Olavi haluaisi vain olla ihan tavallinen. Hieman outo Olavi voisi olla ratkaisu neuvokkaan Marjan kriisiytyneeseen rahapulaan ja laskussa oleviin seuraajamääriin. Naisista Olavi ei tiedä hirveästi mitään. Onnenonkijan huumori nousee hillittömästä yrittämisestä ja itsensä brändäämisestä, vastuusta ja vastuuttomuudesta sekä rahasta ja kroonisesta rahapulasta.”

Metsurin tarina
7. huhtikuuta

”Cannesin elokuvajuhlilla palkittu Metsurin tarina on absurdi ja hirtehisen huumorin sävyttämä pohjoinen tarina Pepestä, joka uskoo parempaan huomiseen, vaikka mikään ei varsinaisesti anna siihen syytä. ”

Tytöt tytöt tytöt
14. huhtikuuta

”Mimmi ja Rönkkö ovat parhaat ystävät, toistensa tukena niin hyvässä kuin pahassa. Elämän suunta ei ole aina selvillä, mutta maailma on avoin. Emma on kansainvälisille areenoille tähtäävä taitoluistelija, jolle suunta on täysin selvä, ja se on ylöspäin. Kun kaikki kolme tyttöä kohtaavat samoissa bileissä, seuraa yllättäviä tapahtumia – eikä mikään ole niin kuin ennen. Tästä alkaa ajanjakso, jona tunteet ovat suurempia kuin elämä itse, kaikki hetket ovat täynnä energiaa, ja jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Tytöt tekevät mitä haluavat, lupia kyselemättä.”

Good Luck to You, Leo Grande
14. huhtikuuta

”Nancy Stokes on eläkkeellä oleva, leskeksi jäänyt opettaja, joka kaipaa läheisyyttä. Eräänä päivänä hän päättää palkata seksityöntekijä Leo Granden – mutta hän ei osannut odottaa sekä seksiä että keskustelua.”

Suon villi laulu
21. huhtikuuta

”Suosikkiromaaniin perustuva vangitseva mysteeri Suon villi laulu kertoo tarinan Kyasta, hylätystä tytöstä, joka kasvoi ilman vanhempia Pohjois-Carolinan vaarallisilla soilla. Huhut ’suotytöstä’ vainosivat Barkley Clovea vuosien ajan eristäen myös älykkään ja periksiantamattoman Kyan yhteisöstään. Kya kiinnostuu kaupungin kahdesta miehestä ja avautuu uudelle ja jännittävälle maailmalle, mutta kun toinen miehistä löydetään kuolleena, yhteisö alkaa heti pitää häntä pääepäiltynä. Tapausta aletaan selvittää, ja totuus tapahtumien kulusta hämärtyy entisestään, uhaten myös tuoda julki monia suolla piileviä salaisuuksia.”

The Duke
22. huhtikuuta

”Tositapahtumiin perustuva The Duke sijoittuu vuoteen 1961, jolloin 60-vuotias taksikuski, Kempton Bunton, varasti Lontoon National Gallerystä Goyan maalaaman Wellingtonin herttuan muotokuvan. Kyseessä on (tähän päivään saakka) Galleryn historian ainoa ryöstö. Kempton lähetti lunnasvaateita, joissa hän lupasi palauttaa maalauksen, jos hallitus suostuu lahjoittamaan iäkkäille television ilmaiseksi. Vasta 50 vuotta myöhemmin tarinasta on saatu täysi kuva: hämmästyttävä tarina hyvästä miehestä, joka päätti muuttaa maailmaa ja samalla pelasti poikansa ja oman avioliittonsa Dorothy Buntonin kanssa.”

The Protégé
28. huhtikuuta

”Legendaarisen salamurhaajan Moodyn lapsena pelastama Anna on maailman taitavin palkkamurhaaja. Kun Moody kuitenkin tapetaan raa’asti, Anna vannoo kostoa miehelle, joka opetti hänelle kaiken, mitä hän tietää.”