Elisa Viihde Viaplayn tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat maaliskuussa 2023

01.03.2023 15:29 Muropaketin toimitus

Maaliskuussa Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan saapuvat esimerkiksi Iron Sky -ohjaaja Timo Vuorensolan tuore Jeepers Creepers -jatko-osa, Daisy Ridleyn ja Tom Hollandin scifi-seikkailu Chaos Walking ja kotimainen laatukauhistelu Pahanhautoja.

Alla Elisa Viihde Viaplayn maaliskuun tärkein tarjonta siltä osin, mitä tulevista julkaisuista on etukäteen paljastettu. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös.

Tulevien julkaisujen ajankohtaista tilannetta voi seurata Elisa Viihde Viaplayn omalta tulevien julkaisujen sivulta.

SARJAT

Abominable & The Invisible City
Kausi 1
4. maaliskuuta alkaen

”Jeti, Yi, Jin ja Peng ovat palanneet löytääkseen maagisen maailman ulkopuolelta.”

The Head
Kausi 2
5. maaliskuuta alkaen

Rantahotelli (Strandhotellet)
Kausi 1
7. maaliskuuta alkaen

”Saippuaooppera Rantahotelli on jatkoa Camilla Läckbergin menestyksekkäälle Onnenlahti-sarjalle. Rantahotelli-sarjassa seurataan kahta kilpailevaa perhettä, Griipiä ja Gyllenmarkia, Saltsjövikin rannikkokaupungissa. Werner Gyllenmark juhlii 60-vuotissyntymäpäiväänsä. Kaikki ovat kutsuttuina: hänen lapsensa Sebastian ja Petra, ex-vaimo Marie ja kaikki hänen hotellissaan työskentelevät työntekijät. Jopa hänen arkkivihollisensa Egil Griip. Juhlat päättyvät kuitenkin äkillisesti, kun Egil romahtaa ja kuolee. Wernerin suunnitelmat muuttaa Ranskaan kihlattunsa Vendelan kanssa keskeytyvät, ja tapahtumalla on pian vakavia seurauksia paitsi Egilin tyttärelle Julielle myös koko Saltsjövikille.”

Rosvopankki
Kausi 1
12. maaliskuuta alkaen

”1980-luvun lopussa Suomen talous käy kuumimmillaan, ja kaikki pyrkivät ottamaan oman osansa loputtomalta tuntuvasta nousukaudesta. Vastavalmistunut taloustieteen tohtori Salla Nurminen (Amanda Pilke) saa ensimmäisen työpaikkansa Pankkitarkastusvirastosta. Hän haluaa pistää ojennukseen pankit, jotka pelaavat kasinopeliään kovalla riskillä. Salla saa valvottavakseen SKOPin, ja tutustuu pankin karismaattiseen toimitusjohtajaan Christopher Wegeliukseen (Pekka Strang). Päästyään isojen pöytien ja koko Suomea koskevien ratkaisujen ääreen, Sallan oma kunnianhimo ottaa vallan. Hän ajautuu sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen umpikujaan, eikä enää tiedä, kehen voi luottaa. Kulisseissa pelattava peli johtaa lopulta aina vallan ylimmille portaille asti.”

La Brea
Kausi 2
15. maaliskuuta alkaen

Hapless
Kausi 2
20. maaliskuuta alkaen

ELOKUVAT

Jeepers Creepers: Reborn
2. maaliskuuta

”Pariskunta Chase ja Lane käyvät Horror Houndin festivaaleilla, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa Louisianassa. Heidän vierailuaan häiritsevät selittämättömät näyt, jotka liittyvat kaupungin synkkään menneisyyteen. Festivaalien veristen juhlien aikana Laine vakuuttuu yhä enemmän siitä, että jokin on pielessä. On tapahtumassa jotain kammottavaa ensimmäistä kertaa 23 vuoteen. Joku on manannut myyttisen Creeperin.”

Chaos Walking
3. maaliskuuta

”Lähitulevaisuuden maailmassa Todd Hewitt (Tom Holland) löytää metsästä mysteerisen lentoaluksellaan pakkolaskun tehneen tytön Violan (Daisy Ridley). Viola huomaa yllätyksekseen laskeutuneensa planeetalle, josta kaikki naiset ovat kadonneet. Jäljelle jääneet miehet ovat puolestaan altistuneet voimalle nimeltä ’Ääni’, joka saattaa miesten pienimmätkin ajatukset ääneen kaikkien kuultaville. Viola huomaa pian, että miesten hallitsemassa maailmassa hänen henkensä naisena on vaarassa. Todd päättää auttaa Violaa pakenemaan. Kaksikon pakomatka käynnistää tapahtumaketjun, joka paljastaa uuden yhteiskunnan synkimmät salaisuudet.”

Wire Room
4. maaliskuuta

”FBI-Agentti Shane Mueller johtaa ryhmää, joka on koulutettu nappaamaan ja pitämään kurissa kaikkein vaarallisimmat rikolliset. Kun suunniteltu salakuunteluoperaatio saa täysin odottamattoman käänteen, on hänen uhrattava oma turvallisuutensa ja tehtävä kaikkensa pelastaakseen tilanne täyskatastrofilta. Elokuvaa tähdittävät muun muassa Bruce Willis ja Kevin Dillon.”

Pelle Hermanni
9. maaliskuuta

”Pelle Hermanni lähtee etsimään isäänsä. Perään karkaa Taikuri Maxin poika, kymmenvuotias Roni. Tästä alkaa riemastuttava seikkailu täynnä taikuutta, hullunkurisia käänteitä ja värikästä sirkuselämää.”

Fortress: Sniper’s Eye
10. maaliskuuta

”Eläkkeelle jäänyt CIA-agentti Robert lähtee rohkealle pelastusoperaatiolle vapauttaakseen vanhan vihollisensa lesken.”

Pahanhautoja
16. maaliskuuta

”Eräänä yönä Tinja löytää oudon linnunmunan ja hautoo sitä salassa huoneessaan, kunnes munasta kuoriutuu jotain, joka järkyttää heitä kaikkia. Täydellinen koti muuttuu kauhun näyttämöksi.”

Room 203
16. maaliskuuta

”Monet huoneen 203 asukkaat ovat kadonneet tasan viisikymmentä vuotta aiemmin tapahtuneen murha itsemurhan jälkeen. Elinikäiset ystävykset Kim ja Izzy muuttavat kaupunkiin päästäkseen eroon Kimin kontrolloivista vanhemmista ja Izzyn itsemurhayrityksen jälkeisistä henkilökohtaisista demoneista. He asettuvat asumaan huoneeseen 203, outoon asuntoon, jossa on valtava lasimaalausikkuna, jossa on kuvattu keskiaikaisia uhritoimituksia. Huone 203 paljastaa kiistattomia merkkejä kiusaavista uhkaavan variksen ja demonien näyistä. Izzy joutuu pian riivaajan valtaan. Pelastaakseen Izzyn hengen Kim joutuu ehkä uhraamaan omansa.”

The Enforcer
17. maaliskuuta

”Miamilainen gangsteri saa tietää, että hänen femme fatale -pomonsa on laajentanut liiketoimintaansa ja aloittanut kyberseksikaupan vaarantaen samalla hänen nuoren ystävättärensä hengen. Pelastaakseen naisen on hänen uhmattava organisaatiota ja uhrattava kaikki minkä eteen hän on työskennellyt koko elämänsä.”

Ali & Ava
18. maaliskuuta

”Ali ja Ava, molemmat yksinäisiä omilla tahoillaan, tapaavat ja heidän välillään kipinöi heti. Kun suhde alkaa syventyä, kompastelee Ava kipeän menneisyytensä kanssa ja Ali puolestaan heittää hyvästejä omalle tiensä päässä olevalle avioliitolleen. Onko Alin ja Avan suhteella mahdollisuutta? Ali & Ava on kiitetyn Clio Barnardin ohjaama koskettava ja uskottava ihmissuhdekuvaus kulttuuristen ja luokkaerojen halkomassa brittiläiskaupungissa.”

Munch
24. maaliskuuta

”Munch on mukaansatempaava ja eeppinen kuvaus yhdestä maailman kaikkien aikojen suurimmista ja kuuluisimmista taidemaalareista. Näemme Edvard Munchin rakastuvan nuorena naimisissa olevaan naiseen, hänen ensimmäisen kansainvälisen näyttelynsä aiheuttaman kaaoksen jälkeisen romahduksen, hänen menneisyytensä Kööpenhaminan parantolassa ja hänen myöhemmät päivänsä, jolloin hän yrittää pelastaa maalauksensa toisen maailmansodan aikana.”

The Phantom of the Open
31. maaliskuuta

”Epätavallinen tarina tavallisesta miehestä. The Phantom of the Open on kannustava ja koskettava draamakomedia unelmien tavoittelusta, ja tähtiin kurkottelusta olivatpa elämältä saadut kortit millaiset tahansa. Sisukkuudella ja horjumattomalla itsetunnolla varustettu Maurice Flitcroft tekee hämmästyttäviä, hulvattomia ja hellyttäviä yrityksiä kilpailla ammattilaisgolfin ylimmällä tasolla ärsyttäen siinä sivussa golfeliittiä mutta nousten brittien kansallissankariksi.”