Uusimmat

Elisa Viihde Viaplayn tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat tammikuussa 2023

02.01.2023 19:00 Muropaketin toimitus

The Elon Musk Show

Tammikuussa Elisa Viihde Viaplayhin saapuu esimerkiksi kolmiosainen The Elon Musk Show sekä Bruce Willisin viimeisiin elokuviin lukeutuva American Siege.

Alla Elisa Viihde Viaplayn tammikuun tarjonta siltä osin, mitä tulevista julkaisuista on etukäteen paljastettu. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

The Walking Dead 3.1.2023

”Kansainvälinen suosikkisarja saa jatkoa, kun 11. kauden 16 jaksoa julkaistaan Elisa Viihde Viaplayssa. Sarjan aiemmat kaudet 1-10 ovat myös katsottavissa Elisa Viihde Viaplaysta. Uudella kaudella apulaissheriffi Rick Grimes herää koomasta ja saa kuulla, että maailma on raunioina, ja hänen on johdettava eloonjääneiden ryhmää pysyäkseen hengissä.”

The Elon Musk Show 5.1.2023

”Uusi Viaplay-dokumenttisarja The Elon Musk Show on kolmiosainen elämäkerta Elon Muskista – eteläafrikkalaismiehestä, josta tuli multimiljonääri 28-vuotiaana. Kaikki sarjan jaksot julkaistaan 5.1. Elisa Viihde Viaplayssa. Joillekin hän on tekniikan nero ja internetin pioneeri, joka tutkii rohkeasti avaruutta ja muuttaa elintapojamme. Toisten mielestä hän on eripurainen ja kiistelty hahmo, jolla on liikaa vaikutusvaltaa niin yksityishenkilöihin kuin hallituksiin. Elon Muskin matkaan on kuulunut menestyksiä ja katastrofaalisia virheitä. Sarja kysyy, kuka todella on Elon Musk. Entä miten hän on päässyt nykyiseen asemaansa ja millä hinnalla?  Sarja sisältää ennennäkemättömiä kommentteja muun muassa ystäviltä, perheenjäseniltä ja liikekumppaneilta ja se on kuvattu juuri ennen kuin Musk otti haltuunsa sosiaalisen median alustan, Twitterin.”

Dragons: Rescue Riders Heroes of the Sky 7.1.2023

”Seikkailuanimaatio seuraa viikinkikaksosten Dakin ja Leylan sekä nuorten lohikäärmeiden Wingerin, Summerin, Cutterin ja Burplen seikkailuja Huttsgalorin ympärillä. Sarjassa on yhteensä 12 jaksoa.”

Kylmäveriset tappjat 8.1.2023

”Suositun Viaplay-alkuperäissarjan ’Kylmäveriset tappajat’ (Darkness: Those Who Kill) uusi tuotantokausi tulee katsottavaksi 8.1. Elisa Viihde Viaplayssa on katsottavissa myös sarjan aiemmat kaudet”.

Marie Antoinette 9.1.2023

”Kahdeksanosainen, historiallinen Viaplay-alkuperäissarja kertoo tarinan modernista nuoresta kuningattaresta, joka oli hädin tuskin 14-vuotias lähtiessään Itävallasta naimisiin Ranskan Dauphinin eli kruununperillisen kanssa. Hänestä tuli muoti-ikoni, joka samalla taisteli mainettaan heikentäviä huhuja vastaan.”

Sort Of 11.1.2023

”Suositussa Viaplay-alkuperäissarjassa Sabi Mehboob on sukupuolijoustava millenniaali, joka elää useiden identiteettien välillä paljastaen vanhojen määritelmien sopimattomuuden. Kahdeksan jakson mittainen toinen kausi jatkaa tarinaa ensimmäiseltä kaudelta. Kanadan Screen Awardsissa parhaana komediasarjana ehdolla oleva Sort Of on Bilal Baigin ja Fab Filippon luoma aikuistumistarina, jossa seurataan sukupuoleltaan vaihtelevan Sabi Mehboobin (Baig) matkaa. Monisukupuolisella millenniaalilla on eri identiteettejä: hän on seksikäs baarimikko LGBTQ-kirjakaupassa ja -baarissa, pakistanilaisen suurperheen nuorin lapsi ja ydinkeskustan hipsteriperheen vanhempi.”

R.I.P Henry 15.1.2023

”Uudessa Viaplay-alkuperäissarjassa Henry Johnsenilla (Mads Ousdal) diagnosoidaan parantumaton aivokasvain ja hänelle annetaan vuosi elinaikaa. Henryn kamppaillessa säilyttääkseen ylivertaisuutensa työpaikalla, herää kysymys, kannattaisiko hänen kertoa avoimesti tunteistaan? Uuden Viaplay-alkuperäissarjan on ohjannut palkittu Arild Fröhlich. Kahdeksanosaisesta sarjasta julkaistaan 15.1. kaksi jaksoa, ja sen jälkeen viikoittain yksi jakso sunnuntaisin.”

Litvinenko 17.1.2023

”Uusi Viaplay-alkuperäissarja, neljäosainen rikosdraama paljastaa totuuden ensimmäisestä kemiallisesta hyökkäyksestä Euroopan maaperällä sitten ensimmäisen maailmansodan. Kun salamurhaajat myrkyttävät Aleksandr Litvinenkon Lontoon sydämessä vuonna 2006, väkivaltarikosten murharyhmän etsivät kutsutaan selvittämään, mitä tapahtui. Kun myrkky osoittautuu poloniumiksi – radioaktiiviseksi aineeksi, joka on niin tappava, että puoli hiekanjyvää vastaava määrä tappaa ihmisen – heidän tutkintansa muuttuu tosielämän vakoilutrilleriksi. Syyllisten etsintä vie heidät halki Euroopan kansainväliseen ajojahtiin. Mutta kun poliisit jahtaavat tappajia – yrittäessään estää uuden kemiallisen iskun – jotkut maailman vaikutusvaltaisimmista vakoilujärjestöistä ja hallituksista yrittävät estää heitä paljastamasta totuutta. Mukana ovat muun muassa MI6 ja pääministeri Theresa May sekä FSB ja Vladimir Putin.”

Pohjolan laki 22.1.2023

”Suositun Elisa Viihde alkuperäissarjan uusi, toinen tuotantokausi jatkaa Matti Pohjolan (Lauri Tilkanen) tarinaa. Lakidraaman toisella kaudella asianajotoimisto Benson & Benson on romahduspisteessä. Eeva Benson (Iida-Maria Heinonen) on lähtenyt Helsingistä, Sofia Benson (Anu Sinisalo) taistelee pitääkseen perheyrityksen pystyssä. Matti Pohjola (Lauri Tilkanen) panee tarmonsa työhön Arkivuon toimistolla, mutta avioliiton tulevaisuus Eevan kanssa on edelleen kysymysmerkki. Kun Matin Tuuli-sisko (Marketta Tikkanen) jää kiinni rikoksesta, Eeva onnistuu auttamaan tämän kuiville. Eeva päättää saattaa Tuulin Helsinkiin ja viedä asiat päätökseen Matin ja Bensonin suhteen. Palatessaan hän kuitenkin huomaa, että kumpaakaan – Mattia tai perheyritystä – ei ole niin helppo jättää menneisyyteen. Eeva tajuaa, että pelastaakseen Bensonin, hänen täytyy haastaa äitinsä sen johdossa. Tuulin mukana Helsinkiin ja Matin luo saapuu myös mies menneisyydestä, mikä saa Matin tolaltaan. Käy ilmi, että Matti on kaikki nämä vuodet salaillut kaikilta tekoa, mikä paljastuessaan romahduttaisi hänen koko elämänsä.”

Troppo 23.1.2023

”Uuden Viaplay-alkuperäissarjan 8 jaksoa julkaistaan kerralla. Yksityisetsivä, jolla on rikollinen menneisyys, palkkaa entisen poliisin auttamaan korealaisen teknologiapioneerin katoamisen selvittämisessä.”

Poldark 25.1.2023

”Pidetyssä sarjassa Ross Poldark palaa kotiinsa Amerikan vapaussodan jälkeen. Hän rakentaa elämänsä uudelleen uuden liiketoimintayrityksen avulla, hankkii uusia vihollisia ja löytää uuden rakkauden sieltä, missä hän sitä vähiten odottaa. Kaikki 43 jaksoa julkaistaan kerralla.”

Old Henry 28.1.2023

”Lännen elokuvasuosikki alkaa kun Henry löytää oudon miehen haavoittuneena ja mukanaan laukku täynnä rahaa, uhkaa hänen ennen niin rauhallinen elämänsä kääntyä päälaelleen.”

ELOKUVAT

Hilma af Klint – Ilmeisen tuolla puolen 2.1.2023

”Saksalainen dokumenttielokuva Hilma af Klintistä (Beyond the Visible – Hilma af Klint). Abstrakti maalaustyyli, joka mullisti taidemaailman 1900-luvulla, luultiin pitkään Kandinskyn, Malevichin ja Mondrianin aloittamaksi. Nykyään tiedämme enemmän. Tyylin aloittikin ruotsalainen naistaiteilija.”

Arsène Wenger: Invincible 2.1.2023

”Suosittu urheiludokumentti Arsène Wengeristä – miehestä, joka teki Arsenalista legendaarisen jalkapalloseuran.”

Infinite Storm 6.1.2023

”Kokenut kiipeilijä (Naomi Watts) nousee pitkin New Hampshiren Mount Washingtonia mutta päättää kääntyä takaisin ennen vuoren huippua lumimyrskyn lähestyessä. Alas laskeutuessaan hän kohtaa yksinäisen pulassa olevan miehen ja ottaa tehtäväkseen viedä molemmat pois vuorelta ennen pimeän tuloa – ja ennen kuin myrsky vie heidät mukanaan. Elokuva perustuu tositapahtumiin.”

American Siege 7.1.2023

”Kovaksikeitetty sheriffi Ben Watts (Bruce Willis) varjelee pikkukaupunki Georgian vauraiden asukkaiden salaisuuksia. Kun kolme rikollista ottaa pikkukaupungin lääkärin panttivangiksi kadonnutta naista etsiessään, sheriffi Watts kutsutaan selvittämään tilanne ennen FBI:n saapumista. Kilpailussa aikaa vastaan pormestari Charles Routledge (Timothy V. Murphy) painostaa sheriffi Wattsia hyökkäämään sieppaajien kimppuun ja eliminoimaan kaikki todistajat. Kun sheriffi tajuaa olevansa pelkkä pelinappula suuremmassa pelissä, hänen on lähdettävä veriselle sotapolulle paljastamaan totuus kaupungin synkkien salaisuuksien takana”.

The Virtuoso 14.1.2023

”Yksinäinen muukalainen, ammattimainen, varma ja kylmähermoinen, joutuu etsimään ja tappamaan viimeisimmän saaliinsa kuitatakseen velan. Tosin hän saa tietää vain ajan ja paikan, mistä löytää kohteen – iltaviideltä rustiikkisessa baarissa hiipuvassa kaupungissa. Ei nimeä, kuvausta tai mitään muuta. Kun Virtuoso saapuu paikalle, mahdollisia kohteita on useita, mukaan lukien apulaisseriffi. Virtuoso vaarantaa henkensä metsästäessään saalistaan hoitaakseen tehtävänsä. Tilanne vain pahenee, kun eroottiset tapaamiset paikallisen naistarjoilijan kanssa uhkaavat jarruttaa hänen tehtäväänsä.”

The Misfits 20.1.2023

”Uskaliaan vankilapaon jälkeen Richard Pace kohtaa joukon nykypäivän Robin Hoodeja. Misfits -nimellä itseään kutsuva ryhmä saa Pacen liittymään joukkoonsa vuosisadan ryöstöä varten.”

Manayek 31.1.2023                          

”Suositun rikosdraaman 20 jaksoa julkaistaan 31.1. Elisa Viihde Viaplayssa. Poliisin sisäisten asioiden tutkija Izzy Bachar saa juuri ennen eläkkeelle jäämistään tietää, että hänen pitkäaikaista ystäväänsä Barakia, korkea-arvoista poliisia, syytetään lahjonnasta. Hänen tuntemansa elämä hajoaa palasiksi.”