Tapasimme Black Pantherin tekijät ensi-illan alla: Haastattelussa uudet Marvel-tähdet Chadwick Boseman ja Michael B. Jordan

13.02.2018 13:22 | Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin uusin elokuva on perjantaina ensi-iltansa saava Black Panther. Muropaketti tapasi jättihitiksi povatun supersankariseikkailun tekijöitä Lontoossa järjestetyssä mediatilaisuudessa helmikuun alkupuolella.

Black Panther on Marvel Studiosin ensimmäinen tummaihoiseen supersankariin keskittyvä elokuva. Captain America: Civil Warissa ensimmäistä kertaa esiintynyt hahmo esitellään katsojille nyt kunnolla, ja samalla tutuksi tulee fiktiivinen afrikkalaisvaltio Wakanda asukkaineen. Aikaisemmista Marvel-elokuvista tuttuja hahmoja nähdään Black Pantherissa hyvin vähän. Mukana ovat pantterisankarin lisäksi käytännössä vain Martin Freemanin esittämä Everett K. Ross (Captain America: Civil War) ja Andy Serkisin Ulysses Klaue (Avengers: Age of Ultron).

Tämän viikon aikana Muropaketissa julkaistaan useita Black Panther -aiheisia videohaastatteluita. Ensimmäisenä vuorossa ovat Black Pantherin avainhahmoja esittävät Chadwick Boseman (T’Challa / Black Panther) ja Michael B. Jordan (Erik Stevens / Killmonger).

Alta löytyvissä, noin 4-5 minuutin mittaisissa haastatteluissa Boseman ja Jordan kertovat Black Pantherin tekemisestä ja muun muassa siitä, miten he aikoinaan itse löysivät supersankarien pariin.

Myöhemmin tällä viikolla julkaisemme vielä Creed-elokuvastakin tuttu ohjaaja Ryan Cooglerin sekä näyttelijöiden Andy Serkisin, Martin Freemanin, Lupita Nyong’o, Danai Guriran, Letitia Wrightin ja Daniel Kaluuyan haastattelut.

Luvassa on luonnollisesti myös Black Panther -arvostelu. Ensituntumamme uusimmasta Marvel-seikkailusta voit lukea sitä ja ensi-iltaa odotellessa täältä:

Black Panther on nyt nähty – Tässä ensireaktiomme uudesta Marvel-elokuvasta.