Uusimmat

Disney+:n tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat marraskuussa 2023

Kuva: Disney+

01.11.2023 08:00 Muropaketin toimitus

Marraskuussa 2023 Disney+:n uutuuksia ovat muun muassa uusi rikosjännärisarja A Murder At The End Of The World (kuvassa), Nicole Kidmanin ja Hugh Jackmanin tähdittämä Faraway Downs, Reservation Dogs -sarjan kolmas kausi sekä Simpsoneiden 34. kausi.

Marraskuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Disney+:ssa:

Culprits – 8. marraskuuta

Perheenisä Joe Petrus elää amerikkalaista unelmaa kihlattunsa ja lapsipuoltensa kanssa. He eivät kuitenkaan tiedä, että kolme vuotta sitten Joe oli mukana salaperäisessä rikoksessa. Nyt vaarallinen menneisyys muistuttaa itsestään. Kun murhaaja ottaa rikoksen tehneen porukan kohteekseen, Joe tajuaa, että on vain ajan kysymys, milloin hänen perheensä joutuu tappajan tähtäimeen. Hän palaa Lontooseen etsiäkseen vanhan jenginsä jäsenet ja selvittääkseen, kuka heitä jahtaa.

Kaikki jaksot katsottavissa 8. marraskuuta.

The Simpsons, kausi 34 – 8. marraskuuta alkaen

Kauden avausjaksossa Homer yrittää epätoivoisesti todistaa, ettei hän ole tyhmä, ja lähtee ratkaisemaan eläintarhasta kadonneen kilpikonnan tapausta. Kausi 34 tarjoaa myös tupla-annoksen ”Kauhujen talo” -jaksoja. Yksi näistä on Se-elokuvasta tehty kokopitkä parodia, jossa Hassu-klovni esittää ilkeän klovnihahmo Pennywisen roolia.

Sarja alkaa kahdella jaksolla 8. marraskuuta.

A Murder At The End Of The World – 14. marraskuuta alkaen

Z-sukupolveen kuuluva amatöörietsivä ja teknologian hallitseva hakkeri Darby Hart kutsutaan osallistumaan retriittiin syrjäisessä paikassa. Kun yksi vieraista löytyy kuolleena, Darbyn täytyy hyödyntää taitojaan todistaakseen, että kyseessä oli murha, ennen kuin tappaja ehtii riistää toisen hengen. Sarjan keskeisissä rooleissa nähdään muun muassa Emma Corrin ja Clive Owen.

Sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa katsottavissa ensi-iltapäivänä.

Deutsches Haus – 15. marraskuuta

Eva Bruhns on kihlautumassa, kun häntä pyydetään tulkiksi SS-upseerien oikeudenkäyntiin. Evan vanhemmat ja kihlattu yrittävät saada hänet muuttamaan mielensä, mutta hän seuraa vaistoaan ja ottaa työn vastaan. Pian hän huomaa, että hänellä on odottamaton kytkös oikeudenkäyntiin.

Kaikki jaksot katsottavissa 15. marraskuuta.

Faraway Downs – 26. marraskuuta alkaen

Faraway Downs on kuusiosainen minisarja, joka on uusi ja pidennetty versio Baz Luhrmannin vuonna 2008 ohjaamasta elokuvasta Australia. Sarjassa Nicole Kidmanin esittämä aristokraatti päättää miehensä kuoleman jälkeen taistella omistamansa karjatilan puolesta. Avukseen hän saa Hugh Jackmanin esittämän karskin työmiehen.

Tulossa myös:

  • Solar Opposites, kausi 4 – 1. marraskuuta alkaen
  • Eureka!, kausi 1 – 1. marraskuuta alkaen
  • Mutta mitä tapahtui joulupukeille, kausi 2 – 8. marraskuuta alkaen
  • Star Wars: Pikkujedien seikkailut, kausi 1, jaksot 14-19 – 8. marraskuuta alkaen
  • Reservation Dogs, kausi 3 – 29. marraskuuta alkaen
  • The Wonder Years, kausi 2 – 29. marraskuuta alkaen
  • Superkisut, kausi 1, jaksot 6, 9-13 – 29. marraskuuta alkaen

Marraskuun uusia elokuvia:

Quiz Lady – 3. marraskuuta

Quiz Lady kertoo toisistaan etääntyneistä siskoksista ja koko perheen visailuohjelmasta, jossa piilee heidän pelastuksensa. Komedian päärooleissa nähdään Awkwafina, Sandra Oh, Jason Schwartzman, Holland Taylor, Tony Hale ja Will Ferrell. Elokuvan on ohjannut Jessica Yu ja käsikirjoittanut Jen D’Angelo.

Marraskuun uudet dokumentit:

Brawn: The Impossible Formula 1 Story – 15. marraskuuta

Keanu Reeves toimii juontajana Formula 1 -maailmaan sijoittuvassa dokumenttisarjassa, jossa mukana nähdään Ross Brawnin, Jenson Buttonin ja Rubens Barrichellon kaltaisia kilpaurheilun ikoneita. Sarjassa seurataan Brawn GP:n matkaa sen alkutaipaleelta lähtien aina strategisiin peliliikkeisiin ja taloudellisiin koettelemuksiin poikkeuksellisen haastavalla aikakaudella lajin historiassa.

Kaikki jaksot katsottavissa 15. marraskuuta.

Tulossa myös:

  • Drive With Swizz Beatz, kausi 1 – 16. marraskuuta alkaen

Tiedot perustuvat Disney+:lta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat