Uusimmat

Netflixin kaikki uudet sarjat ja elokuvat kesäkuussa 2023

31.05.2023 08:25 Muropaketin toimitus

Kesäkuussa 2023 Netflixissä julkaistaan muun muassa ensimmäinen osa The Witcher -sarjan kolmannesta kaudesta, Arnold Schwarzenegger -dokumentti, Black Mirrorin uusi kausi ja Chris Hemsworthin tähdittämä Extraction 2.

Kesäkuun uudet sarjat ja tuotantokaudet Netflixissä:

The Days – 1. kesäkuuta
Fukushima I -ydinvoimalan kanssa tekemisissä olevat saavat päälleen sekä syytöksiä että sankarin viitan, kun he joutuvat kohtaamaan ennennäkemättömän ydinonnettomuuden.

Scoop – 2. kesäkuuta
Toimittajan järkyttävä murha vie johtavan rikosreportterin poliisin, median ja Mumbain alamaailman myrskynsilmään taistelemaan oikeuden puolesta.

Barracuda Queens – 5. kesäkuuta
Varakkaassa tukholmalaislähiössä asuvat nuoret naiset ajautuvat korviaan myöten velkoihin ja päätyvät ryöstämään naapureidensa asuntoja. Perustuu tositapahtumiin.

Bloodhounds – 9. kesäkuuta
Kaksi nuorta nyrkkeilijää ja hyväntahtoinen rahanlainaaja yhdistävät voimansa kukistaakseen armottoman kiskurin, joka vaanii rahavaikeuksissa rypeviä tyhjätaskuja.

​Tex Mex -autot (​Tex Mex Motors) – 9. kesäkuuta
Lennokkaassa sarjassa karut koslat muuttuvat kultakimpaleiksi, kun kivenkovat ammattilaiset tuovat autoja Meksikosta El Pasoon ja laittavat ne aivan uuteen uskoon.

Tämä maailma ei murra minua (This World Can’t Tear Me Down) – 9. kesäkuuta
Zerocalcare haluaa auttaa vanhaa ystäväänsä löytämään jälleen paikkansa maailmassa, mutta miten sen voisi tehdä oikein?

The Surrogacy – 14. kesäkuuta
Kun köyhistä oloista kotoisin oleva nainen pakotetaan sijaissynnyttäjäksi, hän sotkeutuu varakkaan perheen elämään. Nämä taas tekevät mitä tahansa suojellakseen mainettaan.

Kelpo Sarvekas (Not Quite Narwhal) – 19. kesäkuuta
Utelias pikku Kelpo on elänyt koko elämänsä sarvivalaana, mutta sitten selviää, että hän onkin yksisarvinen. Nyt hänellä on kaksi maailmaa, joissa seikkailla!

Glamorous – 22. kesäkuuta
Aloitteleva some-vaikuttaja Marco saa unelmatyön meikkimogulilta. Siitä käynnistyy häikäisevä kasvutarina, joka on täynnä työelämän kaaosta ja romanttisia haasteita.

Let’s Get Divorced – 22. kesäkuuta
Näyttelijä ja poliitikko haluaisivat erota, mutta avioliittoon on panostettu liikaa poliittisia pelimerkkejä. Onnistuminen vaatii pariskunnalta voimien yhdistämistä.

Pääkallosaari (Skull Island) – 22. kesäkuuta
Eteläisellä Tyynellämerellä haaksirikkoutunut tutkimusmatkailijoiden joukko kohtaa monenlaisia pelottavia otuksia – kuten saarta hallitsevan jättiapina Kongin.

Nukkuva karhu (Sleeping Dog) – 22. kesäkuuta
Uusi kuolemantapaus herättää kysymyksiä jo ratkaistuna pidetystä murhajutusta, ja nyt kadulla elävä entinen rikospoliisi ryhtyy selvittämään totuutta.

Social Currency – 22. kesäkuuta
Kahdeksan sometähteä luopuu kuuluisuudestaan ja seuraajistaan tavoitellessaan parhaan somevaikuttajan titteliä tässä arvaamattomassa tosi-tv-ohjelmassa.

Titans, kausi 4 – 25. kesäkuuta
Titansien kotimatka on täynnä esteitä, kun he kohtaavan Metropoliksessa heidän ja samalla koko maailman tuhoamista suunnittelevan kultin.

The Witcher, kausi 3 osa 1 – 29. kesäkuuta
Henry Cavill palaa Geraltin rooliin vielä fantasiasarjan kolmannella kaudella. Kauden toinen osa julkaistaan 27. heinäkuuta.

Ōoku: The Inner Chambers – 29. kesäkuuta
Vaihtoehtoisessa historiassa miehet ovat melkein kadonneet maapallolta, ja parhaat jäljellä olevat toimivat naispuolisen shogunin kurtisaaneina Ōokun muurien suojassa.

Celebrity – 30. kesäkuuta
Nuori nainen haluaa valtaa, mainetta ja mammonaa Soulin loistokkaassa mutta skandaalinkäryisessä somevaikuttajien maailmassa.

Black Mirror, kausi 6 – tulossa kesäkuussa
Emmy-palkittu scifi-draamasarja palaa uuden kauden jaksoin.

Tulossa myös muun muassa:

 • Manifest, kausi 4 osa 2 – 2. kesäkuuta
 • Valeria, kausi 3 – 2. kesäkuuta
 • My Little Pony: Make Your Mark, osa 4 – 6. kesäkuuta
 • Never Have I Ever, kausi 4 – 8. kesäkuuta
 • Love Is Blind: Brazil, kausi 3 – 7. kesäkuuta
 • Human Resources, kausi 2 – 9. kesäkuuta
 • Pokémon Ultimate Journeys: The Series, Osa 3 – 23. kesäkuuta
 • Is It Cake, Too – 30. kesäkuuta

Kesäkuun uudet elokuvat:

A Beautiful Life – 1. kesäkuuta
Musiikkituottaja keksii nuoren kalastajan piilevät kyvyt, ja miehen on päätettävä, onko hän valmis antamaan itsestään kaiken tähteydelle – ja rakkaudelle.

Missed Connections – 2. kesäkuuta
Filippiiniläisessä komediassa auttamattoman romanttinen nainen ryhtyy etsimään kohtaamaansa miestä sovelluksen avulla. Onko tämä kuitenkaan sitä mitä hän todella haluaa?

Rikkautta ja rakkautta (Rich in Love 2) – 2. kesäkuuta
Kun Paula lähtee Rio de Janeirosta palatakseen työhönsä Amazonilla vapaaehtoisena lääkärinä, Teto tekee yllättävän päätöksen seurata häntä – ja aiheuttaa kaaoksen.

Ihmeelliset viikot (The Wonder Weeks) – 9. kesäkuuta
Kolme pariskuntaa luovii ihmissuhteiden ja urakehityksen ristiaallokossa. Moderni vanhemmuus tuo mukanaan omat ongelmansa.

You Do You – 9. kesäkuuta
Boheemin elämän valinnut ja märän rätin kasvoilleen saanut Merve aloittaa häädön myötä uuden työn, joka tuo tullessaan vähintäänkin kiintoisan asetelman pomon kanssa.

Black Clover: Sword of the Wizard King – 16. kesäkuuta
Urhoollinen poika päättää pyrkiä velhokuninkaaksi, vaikkei osaa taikoa. Neljä entistä velhokuningasta palaa maanpaosta aikoen murskata Cloverin kuningaskunnan.

Extraction 2 – 16. kesäkuuta
Kuoleman kynsistä hädin tuskin selvinnyt Tyler Rake (Chris Hemsworth) saa uuden vaarallisen tehtävän: hänen täytyy pelastaa armottoman gangsterin perhe vankilasta.

iNumber Number: Jozi Gold – 23. kesäkuuta
Peitetehtävää suorittava poliisi alkaa tutkia suurta kultaryöstöä Johannesburgissa ja joutuu valitsemaan, noudattaako omantunnon ääntä vai lakia.

The Perfect Find – 23. kesäkuuta
Muotitoimittajan comeback-suunnitelmat mutkistuvat, kun hurmaava nuori muukalainen, jota hän suuteli juhlissa, osoittautuukin uudeksi työkaveriksi – ja pomon pojaksi.

Ikkunani takana: Meren yli (Through My Window: Across the Sea) – 23. kesäkuuta
Vuoden etäsuhteen jälkeen Raquel ja Ares tapaavat taas kuumalla rantalomalla. Kestääkö heidän rakkautensa ulkopuolisten flirttailun ja tunteiden epävarmuuden?

Nimona – 30. kesäkuuta
Kun ritari lavastetaan syylliseksi traagiseen rikokseen, hän liittoutuu muotoa muuttavan teinin kanssa. Mutta mitäpä jos tyttö onkin se hirviö, joka ritarin pitäisi tuhota?

Tulossa myös muun muassa:

 • The Hollars – 1. kesäkuuta
 • Den Gens Bien – 1. kesäkuuta
 • Hawaiian Gardens – 1. kesäkuuta
 • L’appell du Silence – 1. kesäkuuta
 • Kurimus – 2. kesäkuuta
 • Four Good Days – 6. kesäkuuta
 • Monday – 9. kesäkuuta
 • Run & Gun – 13. kesäkuuta
 • Let Him Go – 13. kesäkuuta
 • Voyagers – 20. kesäkuuta
 • Finding You – 20. kesäkuuta
 • Helleaalto – 21. kesäkuuta
 • Make Me Believe – 23. kesäkuuta
 • The High Note – 27. kesäkuuta

Kesäkuun uudet dokumentit:

Arnold – 7. kesäkuuta
Intiimissä, kolmiosaisessa dokumenttisarjassa seurataan Arnold Schwarzeneggerin monivaiheista elämää ja uraa kehonrakennuksen mestarista Hollywood-legendaksi ja poliitikoksi.

Ranskan ympäriajon kilpailijat kertovat (Tour de France: Unchained) – 8. kesäkuuta
Sarjassa seurataan läpi kyynelten ja voitonriemun useaa joukkuetta, jotka osallistuivat maailman rankimpaan pyöräilykisaan vuonna 2022.

Espanjan ensimmäinen sarjamurhaaja (The Playing Card Killer) – 9. kesäkuuta
Rikospaikalle jätetty pelikortti yhdistää useita murhia toisiinsa. Dokumenttisarja kertoo sarjamurhaajasta, joka piti Espanjaa kauhun vallassa vuonna 2003.

Our Planet II – 14. kesäkuuta
Palkittu Our planet – Uskomaton planeettamme -dokumenttisarja palaa uusin jaksoin, missä selvitetään eläinten vaellusten mysteereitä.

Pidä huolta Mayasta (Take Care of Maya) – 19. kesäkuuta
Kun 9-vuotias Maya Kowalski otettiin sisään lastensairaalaan vuonna 2016, hänen perheensä ei osannut lainkaan odottaa mitä tuleman pitää. Kowalskin perheen omin sanoin kertoma tarina tarjoaa uuden näkökulman lasten terveydenhoidon tilaan.

Kloonikuningas (King of Clones) – 23. kesäkuuta
Kiehtova dokumentti Korean pahamaineisimmasta tutkijasta, hänen työstään ihmiskloonauksen saralla ja skandaalista, joka koitui hänen kohtalokseen.

Eldorado: Natsien vihaama yökerho (Eldorado: Everything the Nazis Hate) – 28. kesäkuuta
Vuoden 1920 Berliinissä säihkyvästä yökerhosta tulee homoyhteisön turvapaikka dokumentissa, joka käsittelee kansalaisvapauksien rajoittumista Hitlerin noustessa valtaan.

American Gladiatorsin epävirallinen historiikki (Muscles & Mayhem: An Unauthorized Story of American Gladiators) – 28. kesäkuuta
American Gladiators -sarja hurmasi katsojia hurjilla tempuillaan 90-luvulla. Dokumenttisarja kertoo ohjelman suosiosta ja siitä, kuinka se oli loppua heti alkuunsa.

Tulossa myös:

 • Ihan tavallisia rivimiehiä – 6. kesäkuuta
 • Break Point, osa 2 – 21. kesäkuuta
 • Catching Killers, kausi 3 – 23. kesäkuuta

Kesäkuun komediaspesiaalit:

 • Amy Schumer: Emergency Contact – 13. kesäkuuta
 • 85 South: Ghetto Legends – 20. kesäkuuta

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.