Pikatuomio: Netflixin Surkeiden sattumusten sarja pieksee Jim Carreyn leffaversion

15.01.2017 11:40 | Muropaketin toimitus

Lemony Snickettin fantasiakirjat saivat arvoisensa tv-version.

Netflixin alkuperäistuotantoa olevan kahdeksanosaisen Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarjan kaikki jaksot tulivat tarjolle striimauspalveluun toissa päivänä 13. tammikuuta. Daniel Handlerin eli Lemony Snicketin nuortenkirjoihin perustuva fantasia kertoo orvoiksi jäävistä Baudelairin perheen lapsista, joiden vanhemmat menehtyvät mystisessä tulipalossa. Heidät lähetetään asumaan ilkeän kreivi Olafin luo, jonka päämääränä on varastaa heidän perintönsä.

Dome ei ehtinyt katsoa tätä vasta kuin yhden jakson, joten siksi annamme tällä kertaa pelkästään positiivisen pikatuomion ja jatkamme eteenpäin. Eiköhän kaikki kahdeksan jaksoa tule ahmittua vielä tämän päivän aikana.

Surkeiden sattumusten sarja ei yritä siloitella kirjojen tummaa sävyä, mutta jos olet aikuinen katsoja, etkä ole lukenut niitä, niin suosittelemme katsomaan tätä fanin kanssa, jonka luulisi arvostavan Netflixin versiota. Jos loput jaksot ovat yhtä hyviä kuin ensimmäinen, niin sarja pieksee helposti Jim Carreyn vuoden 2004 leffaversion.

Surkeiden sattumusten sarjan pääosissa nähdään Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Joan Cusack, Malina Weissman, Louis Hynes, K. Todd Freeman ja Aasif Mandvi.

Kuva: Joe Lederer/Netflix

Muropaketin uusimmat