Prime Videon tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat joulukuussa 2022

01.12.2022 15:00 Muropaketin toimitus

Jack Ryan

Amazon on paljastanut Prime Videon joulukuun tarjonnan. Kattaus on kohtalaisen niukka, eikä mitään erityisen herkullista ole tällä kertaa tarjolla, ellei sitten satu olemaan joulun tai Saara Aallon suuri fani.

Alla Prime Video joulukuun tarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

ELOKUVAT

Your Christmas or Mine

2. joulukuuta

”Your Christmas or Mine on sydäntä lämmittävä brittiläinen alkuperäiskomedia, jossa esiintyy loistava kattaus eturivin brittinäyttelijöitä. Elokuvassa seurataan nuorta paria, Jamesia (Asa Butterfield Sex Education -sarjasta) ja Hayleyta (Cora Kirk), joiden joulusuunnitelmat kääntyvät päälaelleen yllättävän tapahtuman seurauksena. He joutuvat viettämään joulun toistensa perheiden seurassa, jonka seurauksena tutut jouluperinteet kääntyvät ylösalaisin, salaisuudet paljastuvat ja perheiden sisäisiä asioita puidaan ääneen hauskoin seurauksin. Pariskunta tajuaa, etteivät he oikeastaan tiedä toisistaan paljoakaan. Voisivatko he vain palata ajassa takaisin joulupäivään? Ja selviääkö Hayleyn ja Jamesin tuore suhde vuodenvaihteen yli?”

Something From Tiffany’s

9. joulukuuta

”Mikään ei ole verrattavissa lomaan New Yorkissa, jonka kadut loistavat taianomaisesti ja ikkunoista heijastuvat valot häikäisevät silmiä, ja jossa Tiffanylta hankittu pieni laatikko voi muuttaa yhden – tai useamman – ihmisen elämän. Rachel (Zoey Deutch) ja Gary (Ray Nicholson) ovat hyvin onnellisia, mutta eivät ole vielä valmiita ottamaan viimeistä askeltaan kohti suurempaa sitoutumista. Ethan (Kendrick Smith Sampson) ja Vanessa (Shay Mitchell), jotka ovat yhdessä kuin täydellinen valokuva, ovat juuri tekemässä suhteestaan virallisen, kun inhimillinen tapaus, jossa lahjapaketit menevät sekaisin, saa heidän polkunsa risteämään. Käynnistyy odottamattomien sattumusten sarja, joka lopulta johtaa pariskunnat sinne, missä heidän on tarkoitettukin olla. Koska rakkaus – kuten elämä yleensä – on täynnä yllätyksiä, niin on myös Something from Tiffany’s.”

Nanny

16. joulukuuta

”Tässä syrjäytymisestä kertovassa psykologisessa kauhutarinassa Aisha (Anna Diop) on juuri muuttanut Senegalista New Yorkiin ja saanut työn varakkaan pariskunnan (Michelle Monaghan ja Morgan Spector) tyttären hoitajana. Pitkä välimatka kotiin jääneeseen nuoreen poikaan painaa Aishan mieltä ja hän toivoo työpaikan mahdollistavan myös pojan pääsyn Yhdysvaltoihin. Samalla perheen epävakaa kotielämä kasvattaa huolenaihetta entisestään, ja pojan saapumisen lähestyessä väkivallan läsnäolo tunkeutuu paitsi Aishan uniin, mutta on myös läsnä todellisuudessa, mikä uhkaa muuttaa hänen käsitystään amerikkalaista unelmasta.”

Muut elokuvat

Django Unchained
2. joulukuuta

Kuninkaan puhe
2. joulukuuta

Million Dollar Baby
11. joulukuuta

Fast & Furious 9
16. joulukuuta

About Fate
16. joulukuuta

The Next Three Days
17, joulukuuta

Our Kind of Traitor
19. joulukuuta

Slumdog Millionaire
27. joulukuuta

SARJAT

Saara Aalto pränkkää Suomea

16. joulukuuta

”Saara Aalto pränkkää Suomea on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto ’pränkkää’ ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia. Katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi.”

Jack Ryan (kausi 3)

21. joulukuuta

”Odotetun toimintatrillerin kolmannella tuotantokaudella Jack Ryan (John Krasinki) työskentelee CIA:n upseerina Roomassa. Hänelle kerrotaan, että 50 vuotta uinunut Sokol-projektiksi kutsuttu salainen suunnitelma Neuvostoliiton palauttamiseksi ollaan herättämässä henkiin. Jack lähtee matkaan tehtävänään vahvistaa asiaan liittyvät tiedustelutiedot. Asiat menevät kuitenkin nopeasti pieleen, ja hän joutuu virheellisesti keskelle suurempaa salaliittoa. Maanpetoksesta syytettynä ja punainen pidätysmääräys niskassaan Jack pakotetaan pakenemaan pitkin Eurooppaa entiset liittolaiset sekä uudet viholliset kannoillaan. Samalla hän taistelee aikaa vastaan pysäyttääkseen konfliktien sarjan, joka toteutuessaan johtaisi globaaliin katastrofiin.”

Lemmenlöylyt

26. joulukuuta

”Henny Harjusolan juontamassa Lemmenlöylyt -treffisarjassa nähdään mitä tapahtuu, kun ’superdeittailija’ joutuu saunaan kolmen tuntemattoman sinkun kanssa. Treffeillä on kolme kierrosta, joihin sisältyy erilaisia haasteita, kuten kysymyskortteja tai fyysisiä tehtäviä. Jokaisella kierroksella jännitys lisääntyy ja tunnelma kuumenee, kunnes on aika tehdä päätös. ’Superdeittailijan’ on valittava kenet sinkuista hän haluaa pitää, ja valitun sinkun on päätettävä, lähteäkö vai jäädä. Deittaileminen voi olla hankalaa, mutta Lemmenlöylyt -sarja tekee kokemuksesta helpomman lisäämällä yhtälöön saunomisen elementin, minkä ansiosta vieraat voivat rentoutua ja pitää hauskaa.”

Muut sarjat

Riches (kausi 1)
2. joulukuuta

Muropaketin uusimmat