Uusimmat

SkyShowtimen tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat heinäkuussa 2024

30.06.2024 10:00 Muropaketin toimitus
Bargain

Bargain-sarja (2024) Kuva: SkyShowtime

SkyShowtimen anti on heinäkuun osalta sangen kitsas. Luvassa on ennakkotietojen mukaan vain pari uutuussarjaa ja yksi uusi elokuva.

Alla SkyShowtimen heinäkuun tarjonta uutuuksien osalta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös.

SARJAT

Bargain
Kausi 1
4. heinäkuuta

”Bargain-sarjan pääosissa ovat Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) ja Chang Ryul (My Name). Sarja perustuu ohjaaja Lee Chunghyunin samannimiseen lyhytelokuvaan vuodelta 2015. Bargain sijoittuu syrjäiseen hotelliin, jonne miehiä houkutellaan seksiä lupaamalla, mutta vastassa onkin rikollisjoukko, joka aikoo myydä heidän sisäelimensä pimeillä markkinoilla. Katastrofaalinen maanjäristys vangitsee niin uhrit, kauppiaat kuin ostajatkin huteraan rakennukseen. Yhteys ulkomaailmaan katkeaa, ja sisällä alkaa epätoivoinen selviytymistaistelu.”

Law & Order
Kausi 23
5. heinäkuuta

”Dick Wolfin ylistetty rikossarja tekee paluun uuden, ajankohtaisia tapauksia tutkivan kauden merkeissä. Sarja seuraa sekä rikoksia tutkivia poliiseja että rikollisia syyttäviä piirisyyttäjiä. New Yorkin parhaat rikostutkijat ja syyttäjät ovat sitoutuneet totuuteen ja oikeudenmukaisuuteen loputtomassa taistelussa pitääkseen kaupunkinsa turvassa. Heitä ovat mm. piirisyyttäjä Jack McCoy (Sam Waterston), apulaispiirisyyttäjä Nolan Price (Hugh Dancy), komisario Kate Dixon (Camryn Manheim), apulaispiirisyyttäjä Samantha Maroun (Odelya Halevi), rikostutkija Jalen Shaw (Mehcad Brooks) ja uusi rikostutkija Vincent Reily (Reid Scott).”

ELOKUVAT

Sanctuary
19. heinäkuuta

”Kieron mustan komedian päähenkilöinä ovat dominatrix Rebecca (Emmy-ehdokas Margaret Qualley) ja hänen varakas asiakkaansa Hal (Christopher Abbott). Kun Hal perii isänsä hotelliketjun, hän yrittää päättää pitkän salasuhteensa Rebeccaan. Kireätunnelmainen ilta muuttuu tahtojen taisteluksi, jonka aikana niin Rebecca kuin Hal yrittävät säilyttää yliotteensa valtasuhteiden heilahdellessa edestakaisin.”