SkyShowtimen tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat maaliskuussa 2023

01.03.2023 11:01 Muropaketin toimitus

The Black Phone

Maaliskuussa SkyShowtimessa julkaistaan esimerkiksi Ethan Hawken kauhutrilleri The Black Phone ja Yellowjackets-sarjan toinen tuotantokausi.

Alla SkyShowtimen maaliskuun tarjonta uutuuksien osalta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

Pray, Obey, Kill (Knutby)
Kausi 1
14. maaliskuuta alkaen

”Uneliaassa ruotsalaisessa Knutbyn kylässä kuului laukauksia vuonna 2004 tammikuun jäätävän kylmässä yössä. Nuori nainen murhattiin ja hänen naapurinsa sai useita ampumahaavoja. Maailman huomio kiinnittyi tiiviiseen helluntaiseurakuntaan, ja tapahtumia seuranneesta oikeudenkäynnistä tuli kansainvälinen sensaatio. Arvostetut toimittajat Martin Johnson ja Anton Berg sekä ohjaaja Henrik Georgsson (The Bridge) pyrkivät yhdessä valottamaan, mitä Knutbyn kylässä todella tapahtui.”

Lust
Kausi 1
14. maaliskuuta alkaen

”Anette (Sofia Helin), Nadia (Anja Lundqvist), Ellen (Julia Dufvenius) ja Martina (Elin Klinga) ovat nelikymppisiä elämänmittaisia ystäviä, jotka elävät ja (enimmäkseen) menestyvät Tukholmassa. Kun Anette toteuttaa valtiollisen tutkimuksen“Seksi on valtatie terveyteen”, jossa hän tutkii mikäli hyvä seksi tai sen puute vaikuttaa yli 40-vuotiaiden ruotsalaisnaisten terveyteen, ystävykset alkavat kyseenalaistaa tapoja, joilla elämä on tullut heidän omien intohimojensa ja halujensa tielle. Ystävyyttä ja uteliaisuutta käsittelevä komedia Lust seuraa neljää naista, jotka ovat valmiita tutkimaan elämää yli uraa, avioliittoa ja äitiyttä koskevien odotusten.”

Welcome to Utmark (Utmark)
Kausi 1
14. maaliskuuta alkaen

”Utmarkissa vallitsee villi ja outo tunnelma, joka ei välttämättä lupaa hyvää ulkopuolisille. Kouluun saapuu uusi opettaja, joka kaipaa uutta alkua. Hänelle selviää pian, että kaupungin ainoa lähimainkaan kypsästi käyttäytyvä henkilö on 12-vuotias.”

Yellowjackets
Kausi 2.
25. maaliskuuta alkaen

”Eeppistä selviytymistarinaa, psykologista kauhua ja aikuistumiskuvausta yhdistelevä tarina kertoo lahjakkaasta koulutyttöjen jalkapallojoukkueesta, joka selviytyy lentoturmasta syvällä pohjoisessa erämaassa. Sarja seuraa, kuinka he vajoavat eripuraisesta, mutta menestyksekkäästä joukkueesta raakalaismaisiksi klaaneiksi ja kuinka he yrittävät jatkaa elämää 25 vuotta myöhemmin. Erämaassa alkanut tarina ei ole läheskään ohi. Pääosissa Melanie Lynskey ja Tawny Cypress sekä Christina Ricci ja Juliette Lewis.”

Rabbit Hole
Kausi 1
31. maaliskuuta alkaen

”Tämän vakoojatrillerisarjan keskiössä on yritysvakoilun mestari John Weir (Kiefer Sutherland). Äärimmäisen vaikutusvaltaiset tahot, jotka pystyvät vaikuttamaan kansakuntiin ja ohjailemaan niitä, lavastavat hänet syylliseksi murhaan.”

ELOKUVAT

Mr Malcolm’s List
14. maaliskuuta

”Constance Wu on hienostonainen Julia, joka joutuu Lontoon tavoitelluimman poikamiehen herra Malcomin (Dirisu) hylkäämäksi, kun Julia ei täytä yhtä hänen morsiamelle asettamistaan vaatimuksista. Vihainen ja nöyryytetty Julia haluaa kostaa, ja pestaa avuksi ystävänsä Selinan (Pinto) huijaamaan Malcomia, jotta tämä luulisi löytäneensä täydellisen puolisonsa. Suunnitelma näyttää jo toimivan, kun Henry (Heughan) vaarantaa Julian suunnitelmat liittymällä Selinan ihailijoihin. Kun nelikon pakkaa sekoittaa vielä toilaileva Lordi Cassidy (Jackson-Cohen), tosirakkaus mutkistuu entisestään. Herra Malcolm pohtii, onko löytänyt täydellisen naisen… vai täydellisen huijauksen.”

The Black Phone
15. maaliskuuta

”Sadistinen tappaja kidnappaa ujon, mutta älykkään 13-vuotiaan Finney-pojan ja sulkee tämän äänieristettyyn kellariin, missä huutamisesta ei ole apua. Kun irtikytketty puhelin alkaa piristä seinällä, Finney tajuaa kuulevansa tappajan aiempien uhrien äänet. He haluavat varmistaa, ettei Finneylle käy samoin kuin heille. Pääosissa nelinkertainen Oscar®-ehdokas Ethan Hawke uransa hyytävimmässä roolissa ja Mason Thames ensimmäisessä elokuvaroolissaan. The Black Phonen on tuottanut, ohjannut ja osin käsikirjoittanut Scott Derrickson, jonka aiempia töitä ohjaaja-käsikirjoittajana ovat Sinister, The Exorcism of Emily Rose ja Marvel’s Doctor Strange.

Resurrection
21. maaliskuuta

”Olipa kerran nainen nimeltä Margaret, jonka elämä oli hallinnassa. Hän oli kurinalainen ja tarkkaavainen ja siksi myös vahva ja menestynyt. Abbie-tyttärensä hän kasvatti yksin. Pian Abbie lähtee suunnitelmien mukaisesti hyvään yliopistoon. Kaikki
oli hallinnassa. Kunnes David, hirviö hänen menneisyydestään, teki paluun.”

Smile
22. maaliskuuta

”Todistettuaan kummallista ja järkyttävää tapahtumaa, johon liittyi yksi hänen potilaistaan, tohtori Rose Cotter (Sosie Bacon)
alkaa kokea selittämättömiä, pelottavia ilmiöitä. Kun jatkuva kauhu on ottamassa vallan hänen elämästään, Rose joutuu kohtaamaan menneisyytensä traumat selviytyäkseen ja paetakseen karmeaa uutta todellisuuttaan.”