Uusimmat

SkyShowtimen tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat toukokuussa 2023

02.05.2023 15:01 Muropaketin toimitus

Beast

Toukokuun täkyjä SkyShowtimessa on uusi Fatal Attraction -sarja ja Idris Elban tähdittämä Beat-elokuva.

Alla SkyShowtimen toukokuun tarjonta uutuuksien osalta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

Lust
Kausi 1
5. toukokuuta alkaen

”Anette, Nadia, Ellen ja Martina ovat nelikymppisiä elinikäisiä ystäviä, jotka asuvat ja suurimman osan aikaa myös menestyvät Tukholmassa. Kun Anette lähtee toteuttamaan valtion tutkimushanketta nimeltä Sex is the Highway to Health, jossa selvitetään hyvän seksin – tai sen puutteen – vaikutusta yli 40-vuotiaiden ruotsalaisnaisten terveyteen, ystävykset päätyvät yllättäen pohtimaan tapoja, joilla elämä on tullut heidän omien halujensa tielle. Ystävyydestä ja uteliaisuudesta kertova komedia Lust seuraa neljää naista, jotka ovat valmiita tutkimaan elämää uran, avioliiton ja äitiyden asettamia odotuksia syvemmältä.”

Beforeigners
Kaudet 1-2
8. toukokuuta alkaen

”Norjalainen scifikomediasarja sijoittuu lähitulevaisuuteen, missä menneisyyden ihmisiä alkaa ilmestyä nykypäivään. ’Beforeignerit’ saapuvat kolmelta aikakaudelta: kivikaudelta, viikinkiajalta ja 1800-luvun Sarjan kuvitteellinen norjalaisyhteiskunta on monisävyinen ja johtaa sekä mahdollisuuksiin että haasteisiin toivoa ja inhimillisyyttä unohtamatta. Beforeigners on sekä kuvaus surrealistisesta maailmasta että kyttäkaksikkotarina, jossa rikosetsivä Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) ja Alfhildr Enginsdottir (Krista Kosonen) tutkivat murhaa vuosia ensimmäisen aikamuuttoaallon jälkeen.”

A Town Called Malice
Kausi 1
12. toukokuuta alkaen

”Tämä 80-luvun alkuun sijoittuva huumaava sekoitus rikostrilleriä ja perhesaagaa seuraa etelälontoolaista Lordin gangsteriperhettä, joka on päätynyt rikollismaailman pohjasakaksi eikä ole tyytyväinen tilanteeseen. Rikollisten yhteenotto pakottaa Lordit pakomatkalle Espanjan Aurinkorannikolle, missä he tajuavat löytäneensä erinomaisen tilaisuuden uusiutua ja nousta jälleen entiseen loistoonsa. He taistelevat kuitenkin yhtä tarmokkaasti toisiaan kuin vihollisiaan vastaan. Tervetuloa Rikosrannikolle!”

Beartown
Kausi 1
12. toukokuuta alkaen

”Björnstadin pikkukaupunki menettää vähä vähältä asemiaan ympäröivälle metsälle, mutta kun paikallinen junnukiekkojoukkue pääsee kilpailemaan kansallisen tason menestyksestä, kaupunkilaisten unelmat lepäävät teinipoikien harteilla. Raskas taakka johtaa väkivallantekoon, joka traumatisoi nuoren tytön ja sekoittaa kaupungin. Syytökset leviävät kaikkialle lumipallon lailla ja vaikuttavat lopulta kaikkiin asukkaisiin.”

Villenueve Pironi: Racing’s Untold Tragedy
Kausi 1
19. toukokuuta alkaen

”Gilles Villeneuve ja Didier Pironi olivat ystävykset ja tiimitoverit Ferrarin legendaarisessa F1-tallissa sen 80-luvun kulta-aikoina. Rakkaus vauhtiin yhdisti heitä, mutta yksi historiallinen ja kiivasta keskustelua herättänyt hetki repi heidät ikiajoiksi erilleen. Ystävyys, petollisuus, kunnianhimo ja kunniantunto törmäävät rajusti tässä eeppisessä pitkässä dokumentissa, jossa kahden miehen lähipiiri kertoo tarinan ensimmäistä kertaa.”

Fatal Attraction
Kausi 1
22. toukokuuta alkaen

”Fatal Attraction on syväluotaava uusi tulkinta klassisesta psykoseksuaalisesta trilleristä, joka on keskeinen osa 80-luvun kulttuuria. Uutuussarja tutkii vaarallisia suhteita sekä ajattomia avioliiton ja uskottomuuden teemoja tavalla, joka huomioi nykyaikaiset asenteet vahvoja naisia, persoonallisuushäiriöitä ja pakottavaa kontrollia kohtaan. Pääosissa Joshua Jackson Dan Gallagherina ja Lizzy Caplan Alex Forrestina.”

ELOKUVAT

A Quiet Place – Hiljainen paikka
7. toukokuuta

Confess, Fletch
15. toukokuuta

”Tässä riemukkaassa komediassa Jon Hamm esittää charmikasta ja aina ongelmiin joutuvaa Fletchiä, joka päätyy murhatapauksen pääepäillyksi varastettua taidekokoelmaa etsiessään. Hän voi todistaa syyttömyytensä vain yhdellä tavalla: selvittämällä oikean syyllisen pitkästä epäiltyjen listasta, johon kuuluvat muun muassa omalaatuinen taidekauppias, kadonnut playboy, kahjo naapuri ja Fletchin italialainen naisystävä. Rikos on harvoin ollut näin järjestäytymätöntä. Rooleissa: Jon Hamm, Roy Wood Jr., Annie Mumolo, Ayden Mayeri, Lorenzo Izzo, Kyle MacLachlan, Marcia Gay Harden, John Slattery.”

Beast
22. toukokuuta

”Emmy Award -ehdokkaana ollut tuottaja Will Packer (The Photograph, Girls Trip) ja James Lopez esittävät sykettä nostattavan uuden BEAST-trillerin, jossa isä ja hänen kaksi teini-ikäistä tytärtään joutuvat vaarallisen leijonan jahtaamiksi Etelä-Afrikassa. Golden Globe® -voittaja Idris Elba (Luther, Concrete Cowboy) nähdään pääosassa tohtori Nate Samuelsina, hiljattain leskeksi jääneenä aviomiehenä ja isänä.”